رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد دستورالعمل «خرید کتاب از سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب» را به رؤسای استانها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش عمومی و مهارتی ابلاغ کرد.
بهگزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، در این دستورالعمل آمده است: «با توجه به برگزاری سیو دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران، به منظور تقویت کتابخانههای واحدهای دانشگاهی، واحدها میتوانند نسبت به خرید کتابهای موردنیاز از نمایشگاه یادشده اقدام کنند.
خرید کتاب باید با توجه به اهداف آموزشی، رشتههای تازه تأسیس، نیاز کاربران و محدودیتهای مالی، فضا و نیروی انسانی کتابخانهها و استانداردهای کتابخانههای دانشگاهی، همچنین سیاست هدایت واحدهای دانشگاهی و برنامههای پژوهشی آینده دانشگاه (پایش و…) و استفاده از کتابهای الکترونیکی انجام شود.
همچنین تهیه فهرست کتابهای موردنیاز هر واحد بر اساس اولویت کتابخانه واحد و با نظرسنجی از استادان و نیاز دانشجویان انجام شود.
ضروری است واحدهای دانشگاهی گزارش خرید را پس از نمایشگاه به همراه مدارک موردنیاز برای بررسی و گرفتن تاییدیه از پژوهشگاه تا تاریخ یکم بهمن ماه ۹۸ ارسال کنند.
با توجه به اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یکپارچه دارای غرفه عرضه و فروش کتابهای چاپ شده خود در نمایشگاه هستند، هر واحد دانشگاهی با خرید از این غرفهها میتواند از تسهیلات و تخفیفهای ویژه برخوردار شده و نسبت به غنیسازی کتابخانههای خود اقدام کند. همچنین خرید کتابهای داخلی از ناشران دانشگاهی وابسته به وزارتین نیز در اولویت است.
درخصوص خرید کتابهای خارجی با توجه به توافق انجامشده میان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، واحدهای دانشگاهی میتوانند از حمایت مالی ۲۵ درصد تخفیف نسبت به تهیه کتابهای خارجی برخوردار شوند.
واحدهای متقاضی میتوانند با معرفی نماینده خود به صورت رسمی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق مراجعه به سایت http://tibf.ir (سامانه ثبتنام و مدیریت بن سازمانها و نهادها) اقدام کنند.
ضروری است واحدها در صورت نیاز، کمال دقت و صرفهجویی را در خرید کتابهای خارجی داشته باشند و نسبت به خرید و تهیه کتابهای چاپشده سالهای ۲۰۱۶ و پس از آن اقدام کنند.
سقف خرید کتابهای خارجی برای واحدهای ویژه تا ۳۰۰ میلیون ریال، واحدهای سطح یک تا ۲۰۰ میلیون ریال، واحدهای سطح دو تا ۱۰۰ میلیون ریال و واحدهای سطح سه تا ۵۰ میلیون ریال است. مراکز آموزشی باید از طریق واحد مادر اقدام به خرید کنند.»