کد خبر:۷۵۷۹۴۳
با ترکیب فناوری‌های بین‌رشته‌ای؛

ساخت فیلتر‌های تصفیه آب نانویی در پروژه مشترک دانشگاه و صنعت ممکن می‌شود

قرار است شرکت لایف‌سیور طی قرارداد همکاری مشترک با دانشگاه منچستر روی ساخت فیلتر‌های تصفیه آب جدید نانویی کار کنند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت لایف‌سیور (LifeSaver) قرارداد همکاری مشترکی با موسسه ملی گرافن در دانشگاه منچستر به امضاء رسانده است تا در قالب برنامه همکاری مشترک، روی توسعه فیلتر‌های جدید تقویت شده با گرافن کار شود.

این قرارداد همکاری مشترک، ۱۸ ماهه بوده و قرار است طرفین روی ساخت فیلتر‌هایی کار کنند که قادر به حذف ترکیبات و آلاینده‌های سمی از آب باشد. برای چنین کاری از گرافن استفاده می‌شود تا در نهایت محصولی مناسب برای اولترافیلتراسیون ساخته شود.

رهبر این تیم تحقیقاتی، رائوا نایر است. نایر می‌گوید: «این پروژه نمونه جالبی از همکاری مشترک است، جایی که ما سعی داریم تا با ترکیب فناوری‌های بین رشته‌ای، چالش واحدی را حل کنیم و در نهایت بتوانیم کیفیت آب آشامیدنی را ارتقاء دهیم و این فناوری را برای کسانی که نیاز دارند ارائه دهیم.»

شرکت لایف‌سیور با افزودن گرافن به فناوری تصفیه و خالص‌سازی قصد دارد تا ابعاد حفره‌های موجود در غشاء را کاهش دهد، به طوری که اندازه حفره‌ها از ۱۵ نانومتر به بازه ۱ تا ۳ نانومتر برسد.

با کاهش ابعاد حفره‌ها می‌توان طیف وسیعی از آلودگی‌ها، نظیر فلزات سنگین، آفت‌کش‌ها و موادی که امکان تابش رادیواکتیو دارند را از منابع آبی حذف کرد.

شرکت لایف‌سیور در سال ۲۰۰۷ در بریتانیا تاسیس شد و اولین شرکتی است که فیلتر‌های قابل حمل با قابلیت حذف ذرات در حد ویروس را می‌سازد.

این شرکت در حال حاضر روی ساخت ادوات فیلتراسیون قابل حمل کار می‌کند تا از آن برای مصارف شهری و نظامی استفاده کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار