
کد خبر:۷۵۸۲۶۱
با تصویب شورای گسترش؛
مرکز تحقیقات ریز فناوری پزشکی در دانشگاه ایران راه اندازی شد
رشته تغذیه بالینی و مرکز تحقیقات ریز فناوری در پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مرکز تحقیقات ریز فناوری به منظور ایجاد بستر مناسبی برای فعالیت محققین کشور جهت راه اندازی و توسعه روشهای درمانی و تشخیصی مؤثر در ارتقا سلامت جامعه در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.
این مرکز بر آن است که با انجام فعالیتهای پژوهشی کاربردی و تولید علم مبتنی بر نیازهای جامعه، نقش مؤثری در ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان مراکز آموزش عالی مرتبط با هدف و رسالت مرکز داشته باشد.
همچنین رشته تغذیه بالینی در مقطع کارشناسی ارشد از نیمسال دوم ۹۸-۹۷ در گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت این دانشگاه راه اندازی شد و داوطلبان میتوانند این رشته را انتخاب کنند.
دانش آموختگان این رشته از توانایی ارائه خدمات و مراقبتهای تغذیه بالینی در بیمارستان برخوردار خواهند بود و راه اندازی این رشته از جهت بالا بردن کیفیت آموزشی و درمانی در مراکز درمانی و بیمارستانها اهمیت دارد.
از مهرماه سال ۱۳۹۸ تعداد ۵ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته تغذیه بالینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته خواهند شد.
این مرکز بر آن است که با انجام فعالیتهای پژوهشی کاربردی و تولید علم مبتنی بر نیازهای جامعه، نقش مؤثری در ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان مراکز آموزش عالی مرتبط با هدف و رسالت مرکز داشته باشد.
همچنین رشته تغذیه بالینی در مقطع کارشناسی ارشد از نیمسال دوم ۹۸-۹۷ در گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت این دانشگاه راه اندازی شد و داوطلبان میتوانند این رشته را انتخاب کنند.
دانش آموختگان این رشته از توانایی ارائه خدمات و مراقبتهای تغذیه بالینی در بیمارستان برخوردار خواهند بود و راه اندازی این رشته از جهت بالا بردن کیفیت آموزشی و درمانی در مراکز درمانی و بیمارستانها اهمیت دارد.
از مهرماه سال ۱۳۹۸ تعداد ۵ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته تغذیه بالینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته خواهند شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.