آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۸۶۵
در سه بخش؛

دوازدهمین جشنواره حرکت تا ۴ اردیبهشت ماه در دانشگاه تبریز ادامه دارد

دوازدهمین جشنواره حرکت دانشگاه تبریز در سه بخش استانی، درون دانشگاهی و خارج از کشور در نگارخانه شهید آوینی این دانشگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوازدهمین جشنواره حرکت دانشگاه تبریز در سه بخش استانی، درون دانشگاهی و خارج از کشور با حضور پروفسور رمضان کورکماز رئیس اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز، در نگارخانه شهید آوینی این دانشگاه آغاز به کار کرد.

میررضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز در آیین گشایش این نمایشگاه ضمن خوشامدگوئی به شرکت کنندگان در این جشنواره، جشنواره حرکت را نماد بارز همدلی و همکاری دانشجویان برای انجام کار‌های علمی و تحقیقاتی بیان کرد: جشنواره حرکت در دانشگاه‌ها به نوعی سرآغازی برای حرکت از فردگرائی به کارگروهی و تمرین احترام به پیشرفت‌ها و تفکرات همدیگر جهت رسیدن به مراحل بالای پیشرفت و کمال است.

میررضا مجیدی در ادامه با بیان این نکته که ما در چند روز اخیر شاهد فعالیت مداوم و خستگی ناپذیر دانشجویان برای آماده سازی مقدمات برگزاری این جشنواره بودیم، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی در سطح دانشگاه‌ها می‌تواند، علاوه بر تقویت نشاط و سرزندگی در میان دانشجویان، موجب افزایش روحیه تعامل و همکاری تیمی با یکدیگر برای رسیدن به هدف والای مشترک شود.

رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه در جشنواره امسال علاوه بردانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی، شاهد حضور دو گروه از دانشگاه‌های کشور‌های منطقه هستیم، تصریح کرد: در این دوره از جشنواره از دانشگاه ایغدیر کشور ترکیه و دانشگاه اقرار شهرگنجه از کشور جمهوری آذربایجان حضور دارند.

وی گفت|: با این روند امید می‌رود در آینده نزدیک این جشنواره بتواند، موجب گسترش بیش از پیش همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه‌های منطقه را فراهم شود.

لازم به ذکر است، دوازدهمین دوره جشنواره دانشجویی حرکت با شرکت ۷۳ انجمن علمی از دانشگاه تبریز در ۴۰ غرفه از دانشگاه‌های تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دانشگاه بناب، دانشگاه جامع علمی و کاربردی، دانشگاه پیام نور و ... تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری برای بازدید علاقمندان در محل نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز دایر شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار