آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۹۲۷۸
در سفر ستاری به قشم؛

توسعه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی با «ریزجلبک» و «لنج‌ها» هموار شد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از شرکت ریزجلبک قشم و موزه فضای باز لنج‌سازی و دریانوردی قشم دیدن کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در نخستین بخش از سفر یک روزه به جزیره قشم، به پالایشگاه زیستی ریزجلبک قشم رفت.

قلب روستای دوستکو جزیره قشم میزبان چند جوان خلاق و کارآفرین شده است که موفق شده اند از «ریزجلبک» محصول دانش بنیان، ارزش افزوده و اشتغال حاصل کنند و تولید داخلی را رونق بدهند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز به قشم رفت تا با فعالان نوآور و کارآفرینی این شرکت که ظرفیت‌های بومی این جزیره تاریخی را برای تولید دانش بنیان انتخاب کرده اند، به گفتگو بنشیند.

اقتصاد دانش بنیان در روستای دوستکو
فناوران این واحد دانش‌بنیان به معرفی دستاورد‌های این شرکت و کاربرد‌های آن در تولید صنایع غذایی و پروتئینی، سوخت‌های زیستی، دارو‌ها و مواد بهداشتی و آرایشی پرداختند.

این زیست پالایشگاه در ابعاد هزارهکتاری در روستای دوستکو جزیره قشم محصولات دانش بنیان زیستی را با ارزش افزوده بالا از ریزجلبک‌ها به کمک ساحل نشینان خلاق و فناور بومی تولید و فرآوری می‌کند.

شایسته یادآوری است؛ بخش عمده «ریزجلبک‌ها» در صنایع غذایی و پروتدینی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گوران، سرزمین لنج‌ها
ستاری همچنین در ادامه سفر یک روزه به جزیره قشم، مهمان لنج سازان روستای گوران شد.

لنج‌های چوبی کوچک و بزرگ این روستای تاریخی جزیره قشم، سرمایه فرهنگی و تاریخی خلیج فارس به شمار می‌رود و زمینه ساز رونق گردشگری است.

موزه فضای باز لنج سازی و دریانوردی، دستاورد‌های مردمان روستایی و لنج‌هایی که از قرن‌ها پیش تولید شده اند و دریا‌ها را درنوردیدند به نمایش درآورده است.

ساحل روستای گوران از سالیان دور محل ساخت و تعمیر لنج‌های سنتی بوده است؛ جوانان خلاق و کارآفرین فعال این موزه، با هدف آشنایی گردشگران با لنج سازی و دریانوردی، یک صنعت خلاق و فرهنگی به راه انداخته اند و با بهره گیری از ظرفیت‌های بومی این روستا زمینه ساز ایجاد ارزش افزوده، اشتغال و توسعه صنعت گردشگری شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار