آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۹۹۴۷
رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز خبر داد

راه اندازی بانک اطلاعاتی تصویربرداری مغز در کشور/ شبکه آزمایشگاه‌های نقشه‌برداری در استان‌های مختلف تاسیس می‌شود

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: به دنبال آن هستیم تا با برگزاری سمپوزیوم‌های مختلف، آزمایشگاه‌های نقشه برداری را به محققین کشور معرفی کرده و شبکه آزمایشگاهی در این حوزه راه اندازی کنیم.

راه اندازی بانک اطلاعاتی تصویربرداری مغز در کشور/ شبکه آزمایشگاه‌های نقشه‌برداری در استان‌های مختلف تاسیس می‌شود

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران در نشست خبری که صبح امروز در محل آزمایشگاه ملی نقشه برداری برگزار شد با اشاره به اینکه سه سال است این سمپوزیوم با هدف ارائه خدمات تخصصی به محققان کشور برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این مدت توانسته ایم خدمات خوبی به محققان کشور با توزیع مناسب ارائه کنیم

آی عنوان کرد: پروژه‌های خوبی در حوزه نقشه برداری مغز ارائه شده و در حال حاضر ۶۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف کشور به همراه تیمی از دانشجویان، پروژه‌های خود را در این مجموعه به ثبت رسانده اند.

وی با اشاره به اینکه این اعضای هیئت علمی از دانشگاه‌های مختلفی که زیر نظر وزارت علوم و وزارت بهداشت هستند طرح‌های خود را ارائه کرده اند، گفت: حدود هزار اثر توسط ۶۰۰ نفر آماده شده و از طرف دیگر ما برای ۱۵ استان کشور برنامه‌های مختلفی داشته ایم که از این بین از هر استان تقریبا بین ۳۰ تا ۴۰ نفر در این آزمایشگاه حضور یافته اند و برای آن‌ها دوره‌های علمی و عملی تخصصی برگزار شده است.

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز افزود: حدود ۱۰۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی تخصصی داشته ایم و حدودا نزدیک به ۷۰۰۰ ساعت هم تجهیزات در اختیار محققین قرار گرفته است.

رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای سال ۹۸ ساعت کاری آزمایشگاه از یک شیفت به دو شیفت ارتقا یافته و محققین از ۷ صبح تا ۱۰ شب می‌توانند از خدمات آزمایشگاه بهره‌مند شوند و البته ما در تلاشیم تا این شیفت‌ها به سه شیفت افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر اینکه در تهران و این آزمایشگاه به محققین خدمات ارائه می‌شود، افزود: به دنبال آن هستیم تا شعب آزمایشگاه در شهر‌های بزرگ نیز تاسیس شود و کار تصویربرداری و نقشه برداری از مغز به صورت شبکه‌ای ادامه یابد.

آی تصریح کرد: از فعالیت‌های عمده آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تاسیس بانک اطلاعاتی است که اصطلاحا «بایوبانک نقشه برداری مغز ایران» نامیده می‌شود. در حال حاضر ۱۰ هزار نمونه اطلاعات جمع آوری شده در این بایوبانک وجود دارد و محققین می‌توانند از طریق سامانه موضوع تحقیق خود را مشخص نمایند و ما اطلاعات را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران ادامه داد: در این بانک اطلاعاتی نمونه‌های مختلفی از انواع تصویربرداری‌ها انجام شده و دیگر نیاز نیست محقق پروژه تحقیقاتی خود را در محل آزمایشگاه و به صورت فیزیکی انجام دهد بلکه می‌تواند از نمونه‌های انجام شده با در نظر گرفتن حق مالکیت بهره برداری نماید.

وی افزود: تفاهم نامه‌هایی هم با مراکز تصویربرداری بزرگ امضا شده و این اقدام موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه برای محققینی می‌شود که در سایر شهر‌های کشور حضور دارند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار