آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۰۱۶۶
با هدف حمایت از شرکت‌های خلاق؛

ثبت نام هشتمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس آغاز شد/ بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای شرکت‌های خلاق

شرکت‌های خلاق می‌توانند با ثبت نام در هشتمین از بسته‌های تخفیفی معاونت علمی بهره‌مند شوند.
منتشر نشود/ ثبت نام هشتمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس آغاز شد/ بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای شرکت‌های خلاقبه گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ بازیگران مختلف اکوسیستم نوآوری و فناوری در نمایشگاه اینوتکس بصورت غرفه دار، بازدیدکننده، سخنران، پنلیست، منتور، سرمایه گذار و ... حضور دارند. INOTEX، بستر ملاقات و شبکه سازی میان فعالان اکوسیستم بوده و زمینه ملاقات با منتورها، استارتاپ‌های برتر، شتابدهنده ها، سرمایه گذاران و ... را فراهم می‌آورد. نمایشگاه، امسال میزبان اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه و میهمانانی از ۶۲ کشور مختلف است.

نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX) طی هفت دوره خود، میزبان استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور زیادی از کشور‌های مختلف بوده است. این نمایشگاه در طول ۷ دوره گذشته خود میزبان بیش از ۱۰۰۰ شرکت کننده (غرفه دار) از ۲۵ کشور مختلف بوده است و اهدافی همچون تبادل فناوری میان شرکت‌های خصوصی، سرمایه گذاری مشترک، مشارکت در پروژه‌های تحقیق و توسعه و ... را دنبال کرده است. در این راستا تاکنون بیش از ۷۰۰ جلسه مذاکره اختصاصی (B ۲ B) میان شرکت کنندگان در نمایشگاه برگزار شده است.

در همین راستا، به منظور کمک به ترویج و معرفی شرکت‌های خلاق در این رویداد، این شرکت‌ها از ۵۰ درصد تخفیف هزینه‌های اخذ غرفه تا سقف ۲۰ میلیون ریال توسط دبیرخانه برنامه توسعه زیست بوم شرکت ها‌ی خلاق بهره مند می‌گردند.

شرکت‌های خلاق می‌توانند پس از ثبت نام و حضور در رویداد مبلغ حمایتی خود را از دبیرخانه دریافت نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار