وزیر امور خارجه گفت: خروج از پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) یکی از انتخابهای ایران است و فرصت زیادی برای اروپا باقی نمانده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان درباره مصاحبهاش با فاکس نیوز عنوان کرد: فاکس نیوز یک رسانهای است که قسمتی از مردم آمریکا و کسانی که با این دولت ارتباطات نزدیکتری دارند با این رسانه مأنوس هستند و از این رسانه استفاده میکنند.
*گفتگو با فاکس نیوز
ظریف گفتوگویش با فاکس نیوز را به خاطر ارتباط با لایهای از مردم آمریکا که طرفدار دولت ترامپ هستند خواند و گفت: این تذکر داده میشد که منافع آمریکا در حال قربانی شدن برای منافع اسرائیل و یک گروه جنگ طلب است. این واقعیت؛ موضوع جدیدی نیست، اما فضا را به قدری با تبلیغات و هوچی گری سنگین کردهاند که بسیاری از کسانی که به این واقعیت باور دارند، جرأت این را ندارند که این واقعیت را به راحتی به زبان بیاورند. برای همین است که به زبان آوردن این واقعیات در این محیط هم لازم است و هم میتواند در شکستن این فضای اختناق خبری برخلاف ادعای آزادی، موثر باشد.
*خروج از NPT جزء انتخابهای ایران
ظریف همچنین درباره خروج ایران از معاهده NPT به خبرگزاری صدا و سیما گفت: انتخابهای جمهوری اسلامی متعدد است، مقامات کشور در حال بررسی آن هستند، حسب اینکه چگونه اقدام شود انتخابهای متعددی است و آنچه مطرح کردید، یعنی خروج از NPT یکی از آنهاست.
وی درباره اینکه ایران دکترای عبور از تحریمها را دارد، عنوان کرد: عبور از تحریمها یک دشواریهایی دارد، در این مسیر شاید هیچ کشوری به اندازه ایران به دلیل نیاز دارای تجربه نباشد و انشاءالله با استفاده از این تجربیات و با اتکای به مردم میزان فشار این تحریمها به مردم به حداقل خواهد رسید.
ظریف بیان کرد: جمهوری اسلامی با اتکا به مردم خود توانسته است از فشارها عبور کند و این بار هم مردم ایران برخلاف همه فشارهای آمریکا از همیشه منسجمتر و متحدتر حضور دارند و وظیفه ما به عنوان دولت این است که این فشارها را به حداقل برسانیم.
*سفر به مسکو و کره شمالی/فرصت زیادی برای اروپا باقی نمانده
وزیر خارجه کشورمان همچنین گفت که به مسکو در قالب همکاریهای دوجانبه سفر میکند و در برنامه هایش سفر به کره شمالی هم هست.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تصمیم خود برای سفر به کره شمالی گفت: براساس شنیدهها برخلاف اینکه ترامپ شرط استخدام بولتون را شروع نکردن جنگ دیگری خواند، اما بولتون سیاست دیگری را دنبال میکند.
وزیر خارجه کشورمان با اعلام این خبر که در روزهای آینده به روسیه برای مذاکرات دوجانبه سفر میکند به اینستکس و مطالبات ایران از طرف اروپایی اشاره کرد و گفت: اروپاییها یکسال فرصت داشتند و متاسفانه اقدام عملی نکردند؛ انتظار ما این است که نشان دهند این طور نیست و فکر نمیکنم فرصت زیادی برای آنها مانده باشد.
*دکترای مقابله با تحریم داریم
ظریف تصریح کرد: در سخنرانی بولتون در جلسه منافقین که ۵۰ هزار دلار رسما برای آن پول گرفته و در برگههای مالیاتی وی موجود است، میگوید سال آینده در ایران خواهیم بود. هفته گذشته هم پامپئو در اجلاس ایرانیها، حتی اقدامات غیرقانونی برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران را رد نکرد.
وزیر خارجه کشورمان همچنین گفت: ما ۴۰ سال براساس نیاز با تحریمها مقابله کردیم و دکترای مقابله با تحریم داریم. جمهوری اسلامی با اتکا به مردم توانسته است از فشارها عبور کند، این بار هم مردم ایران برخلاف همه فشارهای آمریکا از همیشه منسجمتر و متحدتر حضور دارند و وظیفه ما به عنوان دولت این است که این فشارها را به حداقل برسانیم.
ظریف درباره پیشنهاد تبادل زندانیها بین ایران و آمریکا گفت: پاسخی که وزارت خارجه آمریکا داد، نشان دهنده ذهنیت این دولت آمریکا است که در همه زمینهها ادعا دارد و آن را فقط برای تبلیغات استفاده میکند، بدانند اگر با کشورهایی که دنباله روی آنها هستند و با دستور با آنها صحبت میکنند، با مردم ایران چنین برخوردی جواب نخواهد داد.
*جرمی هانت بی جهت خود را وارد موضوعی کرد که ربطی به او نداشت
وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به اظهارات جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس پس از پیشنهاد مبادله زندانیان بین ایران و آمریکا گفت: او بی جهت خود را وارد موضوعی کرد که ربطی به او نداشت. ایران در طول ۴۰ سال گذشته هیچگاه از تحریم استقبال نکرده و برای مقابله با آن اقدام کرده است، برجام نشان دهنده آن بود که میتوان تحریمها را از طریق مذاکره برطرف کرد و اگر چنین چیزی باشد جمهوری اسلامی طرفی نیست که تعهدات خود را زیر پا میگذارد و نشان داده شد که این طرف مقابل مخصوصا آمریکاییها هستند که برای تعهدات خودشان پشیزی ارزش قایل نیستند.
* آمریکاییها هستند که برای تعهداتشان پشیزی ارزش قائل نیستند
ظریف با بیان اینکه آزمایش گفتگو با آمریکاییها انجام شد، گفت: این مذاکرات در ابتدا به نتیجه رسید، اما در نهایت آمریکاییها نشان دادند طرف مذاکره قابل اعتمادی نیستند. در چنین شرایطی تنها راه باقی مانده برای جمهوری اسلامی، مقابله با تحریمها است. کاری که میتواند توسط مردم و دولت و با اقدامات مختلف انجام شود و نتیجه آن کاهش وابستگی به نفت، افزایش میزان درآمد غیر نفتی، تولید داخلی و صادرات غیر نفتی است.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران سهشنبه سوم اردیبهشت به منظور شرکت در نشست «روز بینالمللی چندجانبه گرایی و دیپلماسی برای صلح» در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرد و ضمن شرکت در این نشست و همچنین شرکت در نشست انجمن آسیایی در نیویورک، با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، «ماریا فرناندا اسپینوزا» رئیس مجمع عمومی، «خورخه آرئاسا» وزیر خارجه ونزوئلا و همچنین وزیر خارجه فنلاند دیدار و گفتگو کرد و پس از پایان این سفر راهی تهران شد.
ما آماده ایم... آقایون اصلاح طلب و اصولگرا آقازاده هاو بستگانشونو از کشورهای اروپایی خوش آب و هوای اتریش،سوئیس و آلمان و…و ایالت های امریکا و کانادا سریعا برگردونن ،هرچه قدر در جبهه علم و دانش به هزینه و رنج جوانان مظلوم ، محروم،بیکار و مجرد کشور، تحصیل کردن و با این و اون خوش گذروندن دیگه کافیه، می بایستی خط مقدم جبهه ها رو پر کنند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.