سیزدهمین همایش ملی عملی، فرهنگی خلیج فارس با محور «ایدههای نو به منظور شناساندن ظرفیتهای گردشگری خلیج فارس» ۱۴ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیم یعقوب زاده، رئیس مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان در نشست خبری امروز این همایش که در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار شد، با اشاره به اینکه نام خلیج فارس به نامی هویت بخش تبدیل شده است و عامل وحدت ایرانیان است، گفت: این همایشها فقط دفاع از یک نام نیست، وظیفه همه ماست ظرفیتهای این منطقه را بشناسیم و با انتقال آن باعث جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی بیشتری برای این منطقه شویم.
یعقوبی در ادامه افزایش دغدغه فرهیختگان و دانشگاهیان را از اهداف این همایش دانست و گفت: قصد داریم در سیزدهمین همایش تجربه کافی را کسب کنیم که همایشهای بعدی را از لحاظ کیفی، علمی و ترویجی به سطح جهانی و بین المللی برسانیم.
وی تصریح کرد: در روز اختتامیه که در ۱۴ اردیبهشت در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود به ۶ مقاله برگزیده جوایزی اهدا و از سه نفر از پیشکسوتان حوزه خلیج فارس نیز تقدیر میشود. همچنین موسیقیهای محلی خلیج فارس با هدف ترویج فرهنگ نیز اجرا میشود.
در ادامه این نشست عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در این نشست اساس فعالیتهای جهاد دانشگاهی را فعالیتهای فرهنگی مبنی بر مطالعه، علم و پژوهش دانست و گفت: وجه ممیزه فعالیتهای جهاد دانشگاهی با سایر حوزههای فرهنگی این است که با توجه به ابزارهایی که در حوزه نیازسنجی دارد خیلی زودتر از سایر سازمانهای فرهنگی به موضوع نیازسنجی میرسد.
وی با بیان اینکه حساس کردن دانشمندان حوزه خلیج فارس از ویژگیهای این برنامه است گفت: همایشهای خلیج فارس پیشینه ۱۳ ساله دارد که تداوم این برنامهها جدیت و اهمیت آن را نشان میدهد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ادامه داد: اگر تمام اقدامات و فعالیتهای حمایتی را فقط برای روز خلیج فارس در نظر بگیریم اهمیت و بازتاب خبری آن بروز پیدا نمیکند بر همین اساس روز خلیج فارس باید روز جمعآوری آنها باشد.
علیزاده دیگر ویژگی این برنامه را تولید محتویات خوب دانست و گفت: علاوه بر اینکه در روز اختتامیه بعضی از مقالات علمی را به صورت چاپی منتشر میکنیم ترجمه این مقالهها و چاپ آنها در مجلات بینالمللی در برنامههای اصلی ما قرار دارد.