کد خبر:۷۶۰۷۷۲

میزبانی یک گالری از معاند فراری!

یک گالری در تهران اقدام به برگزاری نمایشگاه آثار یک فرد دین ستیز و معاند نمود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کیهان نوشت: سال ۹۲ بود که نام «یداله رویایی» به عنوان مهمان ویژه جشنواره شعر فجر اعلام شد! یعنی قرار بود مدیحه سرای رژیم پهلوی و فردی که در آثارش به ارزش‌های دینی، انقلاب و امام خمینی (ره) توهین کرده بود، در صدر جشنواره‌ای منسوب به دهه فجر بنشیند. البته، با هشدار‌ها و انتقادات رسانه‌های دلسوز، حضور این هتاک فراری در جشنواره شعر فجر لغو شد.

اما برگزاری نمایشگاه نقاشی‌های رویایی در یک گالری دارای مجوز دولتی و فعال تحت نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشان داد که احیای این عنصر، به عنوان بخشی از پروژه مطرح کردن وابستگان به دربار پهلوی، با قوت زنده است و مسئولان مربوطه و ناظران عرصه فرهنگ، در خواب! ضعف نظارت به حدی است که حتی عکس این فرد هتاک و ضددین بر پوستر‌های تبلیغاتی نمایشگاه مذکور درج شده است.

روزنامه کیهان قبلا در صفحه پاورقی ۱۴ و ۱۵ دی ۱۳۸۱ زندگی‌نامه مستندی را درباره «یدالله رویایی» منتشر کرد و در آن به بررسی پیوند‌های تنگاتنگ رویایی با رژیم پهلوی در دهه‌های ۱۳۴۰ و ۱۳۵۰ و از جمله حضور در مناصبی مانند رئیس‌حسابداری تلویزیون ملی، مشاور هنری فرح پهلوی، مدیرکل امور مالی وزارت دارایی رژیم طاغوت، سرپرستی کمیسیون شعر و ترانه رادیو و تلویزیون، عضویت در کمیته برگزاری جشن هنر شیراز و ... پرداخته بود. وی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی از کشور فرار کرد و در فرانسه اقامت گزید. رویایی در طول چند دهه ضمن حمایت از جنایات گروهک‌هایی مانند منافقین و دیکتاتور‌های معزول کشور‌های عربی (قذافی و مبارک) سخیف‌ترین توهین‌ها را به اسلام، قرآن کریم، پیامبر اکرم (ص) و ائمه‌معصومین (ع)، بزرگان و مشاهیر ادبیات ایران (مولوی، عطار و...)، الهیت و عرف و اخلاق ملت ایران روا داشته است. وی مبتذل‌نویسی را از افتخارات خود می‌داند.

با توجه به این سابقه و ضمن این نکته که کیهان قبلا بار‌ها سوابق وی را منتشر کرده و در دسترس عموم قرار داده بود، باید بررسی شود که چه کسانی و با چه هدفی، به برگزاری نمایشگاه آثار رویایی مجوز داده اند؟

گفتنی است، برخی از گالری‌ها، محیط‌هایی برای ترویج هنر پوچگرا و ضداخلاقی هستند. حتی این گالری‌ها بار‌ها آثار افرادی، چون «پرویز تناولی» که او نیز یک مجسمه ضداخلاق و درباری بود را برپا کرده‌اند. چندی پیش نیز مجموعه آثاری مستند درباره چهره‌های هنری وابسته به رژیم پهلوی در گروه سینمایی هنر و تجربه به نمایش درآمد. همه این موارد و تحرکات، در جهت گسترش لیبرالیسم فرهنگی و اقتصادی است.
منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار