آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۷۱۱
با تلاش یک شرکت داروسازی؛

واکسنی برای مقابله با ویروس نوعی بیماری تنفسی تولید شد/ نانوذرات در خدمت درمان ذات‌الریه

شرکت نوواواکس نتایج مربوط به آزمون بالینی روی واکسن ضد ویروس RSV را منتشر کرد که می‌تواند به نوزادان مبتلا به این ویروس کمک شایانی کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ شرکت نوواواکس (Novavax) نتایج فاز سوم آزمون بالینی روی واکسن ResVax را اعلام کرد. این واکسن حاوی نانوذرات ترکیب شده با پروتئین بوده و برای مقابله با ویروس RSV که مولد نوعی بیماری تنفسی است، ساخته شده‌است.

این واکسن برای حافظت نوزادان از بیماری RSV طراحی و تولید شده‌ است. در این آزمون بالینی، واکسن ResVax روی نوزادانی مورد آزمایش قرار گرفت که مبتلا به عفونت LRTI حاصل از ویروس RSV هستند.

کیت کلوگمن از مدیران برنامه ذات‌الریه بنیاد بیل و ملیندا گیتس می‌گوید: «ذات‌الریه یکی از بیماری‌هایی است که هنوز تعداد زیادی از کودکان را در سراسر جهان به کام مرگ می‌کشد. این واکسن جدید شرکت نوواواکس نتایج قابل توجهی برای مقابله با RSV نشان داد، ویروسی که عامل اصلی ذات‌الریه در کودکان است. من بسیار خوشحالم که واکسن این شرکت موفق شده میزان کمبود اکسیژن بافت را در ماه اول تولید در نوزادان مبتلا به RSV را تا ۶۰ درصد کاهش دهد. ما معتقدیم که این واکسن پتانسیل بالایی برای کاهش میزان مرگ و میر کودکان و نوزادان مبتلا به RSV دارد.»

این آزمون بالینی با حمایت مالی ۸۹٫۷ میلیون دلاری بنیاد بیل و ملیندا گیتس انجام شده‌است. استنلی اریک از مدیران شرکت نوواواکس می‌گوید: «هر چند که هنوز این واکسن نتوانسته شاخص‌های از پیش‌تعیین شده را برای آزمون بالینی به اتمام برساند، اما نتایج به‌دست آمده نشان می‌دهد که ResVax می‌تواند از نوزادان در مقابله با برخی از بیماری‌هایی که توسط ویروس RSV ایجاد می‌شود، محافظت کند. این که این واکسن توانسته به نوزادان در ماه‌های ابتدایی بعد از تولید در مقابل این ویروس کمک کند نشان می‌دهد که این واکسن می‌تواند برای مقابله با بیماری RSV مفید باشد. هدف بعدی ما این است که بتوانیم الزامات قانونی اتحادیه اروپا و آمریکا را برای تولید و توزیع این واکسن برآورده سازیم.»

نوواواکس قصد دارد به زودی نتایج تکمیلی این آزمون بالینی را منتشر کند. واکسن ResVax حاوی نانوذرات ترکیب شده با نوعی پروتئین بوده که به همراه فسفات آلومینیم مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار