آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۸۷۷
برای درمان سرطان؛

مجوز تجاری‌سازی نانوداروی ضدسرطان در اتحادیه اروپا صادر شد

داروی ضدسرطان شرکت نانوبیوتیکس موفق به دریافت مجوز تجاری‌سازی از اتحادیه اروپا شد. این دارو که حاوی نانوذرات است با نام تجاری Hensify قرار است در ۲۷ کشور اتحادیه اروپا توزیع شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فارماانجین (PharmaEngine) یکی از توسعه‌دهندگان دارو اعلام کرد، شرکت نانوبیوتیکس (Nanobioti) به‌عنوان همکار فرانسوی این شرکت، موفق به دریافت تاییدیه از اتحادیه اروپا شده‌است تا داروی خود موسوم به PEP ۵۰۳ (NBTXR ۳) را تجاری‌سازی کند. این داروی نانوذره‌ای برای درمان تومور بدخیم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

PEP ۵۰۳ با نام تجاری Hensify قرار است در ۲۷ کشور اتحادیه اروپا توزیع شود. فارماانجین ممکن است لیسانس این فناوری را به شرکت‌های دیگر در اروپا واگذار کند. روزنامه چینی زبان کمرشیال تایمز می‌نویسد که درآمد این شرکت از فروش این دارو، از ۲۰۰ میلیون دلار شروع و به مرور افزایش می‌یابد.

PEP ۵۰۳ حاوی نانوذراتی است که در آن بلور‌های اکسید هافنیم به‌گونه‌ای قرار داده شده‌است که بتواند با کارایی بالا مواد رادیودرمانی را به‌منظور درمان سرطان در بدن رهاسازی کند. PEP ۵۰۳ علاوه بر درمان تومور بدخیم می‌تواند برای انواع مختلف سرطان‌ها نظیر سرطان سر و گردن، سرطان کبد، سرطان پروستات و سرطان روده مورد استفاده قرار گیرد.

در آمریکا این دارو برای انجام آزمون بالینی مورد پذیرش قرار گرفته و قرار است با دارو‌های ایمنی‌درمانی ترکیب شود و روی سرطان ریه و سرطان سر و گردن مورد آزمایش قرار گیرد.

شرکت فارماانجین در دو ماه اول سال ۲۰۱۹ درآمد ۶۱٫۰۴ میلیون یورویی داشته که نسبت به رقم ۳۱٫۱ میلیون دلاری سال گذشته، ۹۶ درصد رشد را تجربه کرده است. بخشی از این افزایش درآمد مربوط به داروی سرطان پانکراس موسوم به Onivyde است که فروش آن از ماه اوت سال گذشته آغاز شده‌است. این شرکت سال گذشته سود خالص ۱۲۹ میلیون دلار داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار