گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روزانه نسبت به معرفی پرطرفدارترین اثر نمایشگاه کتاب تهران اقدام خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزای دانشجو، سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه از ساعت ١٠ صبح تا ٢٠ عصر در مصلی تهران برپا خواهد بود که دراین دوره ۳۲۰۰ ناشر با ۴۴۰ هزار عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب حضور دارند که بدون شک نمایشگاه کتاب تهران را به بزرگترین محفلی علاقهمندان به کتاب و کتاب خوانی تبدیل کرده است.
بر همین اساس گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نسبت به معرفی یکی از پرطرفدارین کتاب نمایشگاه تهران اقدام خواهد کرد که در ادامه از نظرتان میگذرد:
سلام بر ابراهیم
کتب دفاع مقدسی به سبب داشتن محتوایی فاخر و البته خواندنی در این یکی دو دهه اخیر منبع و منشا نگارش آثاری بوده که توانسته به شکلی عجیب حتی بازار نشر را در چنته خود داشته باشد؛ این نیز بخاطر از یک طرف بخاطر آثار جذاب و پرمحتوا و صدالبته خواندنی و از سوی دیگر نیز بخاطر قلم نویسندگانی است که توانستهاند از پس نگارش کتبی درخورد توجه برآیند.
همین کتب نیز امروزه بالاترین تیراژ و دفعات چاپ را امروزه در میان کتب بازار نشر از آن خود کردهاند. یکی از این آثار کتاب خاطرات دفاع مقدسی «سلام بر ابراهیم» است که در دو جلد منتشر شده و امروز هرکدام در تیراژهای بالا در دسترس مخاطبان قرار دارد؛ چنانکه این اثر که کاری است از گروه شهید ابراهیم هادی تاکنون در صدر کتابهای پرفروش دفاع مقدس طی سالهای متمادی معرفی شده است.
«سلام بر ابراهیم» زندگینامهای مختصر از شهید مفقودالاثر ابراهیم هادی و دربرگیرنده خاطراتی از خانواده، دوستان و همرزمان شهید است. این کتاب تلاش دارد تا از گذر خاطرات و گفتههای دیگران، شخصیت شهید ابراهیم هادی را به عنوان یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس به مخاطب معرفی کند.
در مورد شهید هادی باید توضیح داد؛ که او اول اردیبهشت سال ۳۶ دیده به جهان گشود و پس از ۲۷ سال زندگی پر فراز و نشیب، در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه، بیست و دوم بهمن سال ۶۱ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و همانطور که از خداوند میخواست، پیکر پاکش در کربلای فکه گمنام ماند....
ویژگیهای خاص این شهید و خاطرات منحصر به فرد او، از مشخصههای منحصربه فرد این کتاب است. در بخشی از این خاطرات میخوانیم:
ابراهیم برای برخی رفقایش خیلی دل میسوزاند و تلاش میکرد. برای آنها که در تفکرات دوران جهالت طاغوتی غرق بودند.
اما برخی تعصبات قومی و محلهای در برخی جوانهای بیسواد و ورزشکار محل، باعث شده بود که متأسفانه دعوا و چاقوکشی در جوانها زیاد دیده شود.
ابراهیم رفیقی داشت به نام محمد. فرهنگ و خانواده او با اهالی محل ما تناسبی نداشت. اما چندین بار با ابراهیم تمرین کرده و حتی به زورخانه حاج حسن آمده بود. او کشتیگیر موفقی در باشگاه ابومسلم بود. او ابراهیم را دوست داشت، مثل دیگر کسانی که با یک برخورد با او دوست میشدند.
محمد در مسابقات قهرمانی خوش درخشید و مسافر مسابقات جهانی کانادا شد. قبل از عزیمت، به دعوت ابراهیم به زورخانه حاج حسن آمد.
ساعتی بعد از تمرین، من و علی نصرالله راهی زورخانه شدیم. همین که میخواستیم وارد شویم، با صدای فریاد ابراهیم مواجه شدیم! او داد میزد: «من رو بزنید، اما با ممد کاری نداشته باشید. او مهمان ماست و...»
همین که وارد شدیم، دیدیم سه نفر از همین جماعت جاهل، چاقو به دست منتظر فرصت حمله هستند!
محمد هم پشت ابراهیم پناه گرفته بود. ابراهیم هم داد میزد و ...
من تا وارد شدم یکی از آنها را گرفتم و چاقو را از دستش خارج کردم. علی نصرالله هم به همین صورت و نفر آخر هم با حمله ابراهیم روی زمین افتاد. آنها بعد از کتک خوردن فرار کردند. محمد از ابراهیم خداحافظی کرد و رفت.
در دیدار جمعی از فرماندهان با رهبر معظم انقلاب در سال ۹۴، معظمله به کتاب «سلام بر ابراهیم» و شخصیت اصلی این اثر اشاره کردند و «جالب» و «جذاب» بودن را دو ویژگی این اثر دانستند.
ایشان در ادامه نویسندگان دفاع مقدس را به شناسایی و معرفی شخصیتهایی مانند شهید ابراهیم هادی توصیه کردند و فرمودند: آن جاذبه شخصیت، شخصیتی که در این (کتاب «سلام بر ابراهیم») معرفی شده، به قدری جاذبه دارد این شخصیت که آدم را مثل مغناطیس به خودش جذب میکند، آدم را میخکوب میکند، بگردید این شخصیتها را پیدا کنید. از این قبیل شخصیتهای برجستهای هستند که اینها سردار هم نیستند، حتی فرمانده گردان هم نیستند، اما حکایتها دارند، ماجراها دارند....
گفتنی است؛ جلد اول «سلام بر ابراهیم» تاکنون به چاپ ۱۵۰ و تیراژ یکمیلیونوصدهزار نسخه رسیده و جلد دوم نیز در ۳۱۰هزار نسخه و بالغ بر سی چاپ روانه بازار نشر شده است.