کد خبر:۷۶۱۸۹۲
در آزمایشگاه تحقیقاتی مقاومت مصالح؛

دستگاه کشش یونیورسال ۶۰ تنی در دانشگاه تفرش به بهره‌برداری رسید

دستگاه تست کشش یونیورسال ۶۰ تن در آزمایشگاه تحقیقاتی مقاومت مصالح دانشگاه تفرش راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نفسیه آقابابایی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش از راه اندازی و بهره برداری دستگاه تست کشش یونیورسال ۶۰ تن در آزمایشگاه تحقیقاتی مقاومت مصالح دانشگاه تفرش خبر داد و گفت: با توجه به صنعتی بودن استان مرکزی و همچنین با عنایت به اینکه این دستگاه در سطح منطقه ۴ دانشگاه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تعداد اندک در تنهای پایین‌تر موجود است، جهت یاری کردن هرچه بیشتر صنعت از طریق دانشگاه، دستگاه راه‌اندازی و به مرحله بهره‌برداری رسید.

آقابابایی گفت: با راه‌اندازی این دستگاه، خدمات ارزنده‌ای را می‌توان به پژوهش و صنعت استان مرکزی و کشور ارائه کرد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش ضمن ابراز علاقه مسئولان دانشگاه نسبت به همکاری با بخش‌های مختلفی از جمله شهرداری، نفوس و مسکن و واحد‌های مرتبط با ساختمان‌سازی در شهرستان تفرش افزود: این دستگاه از فناوری بسیار بالایی برخوردار بوده و با توجه به اینکه کاربرد آن بیشتر در صنعت است، امیدواریم که راه‌اندازی این دستگاه، زمینه‌ساز انجام تحقیقات و کار‌های صنعتی بیشتر و کسب توفیقات روزافزون برای دانشگاه تفرش باشد.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این دستگاه، آزمایشگاه تحقیقاتی مقاومت مصالح به مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه تفرش اضافه شد، افزود: در حال حاضر با تلاش و حمایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش و همکاری دانشکده‌ها ۴ آزمایشگاه تحقیقاتی به بهره‌برداری رسیده است که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا اوایل تابستان به ۷ عدد افزایش یابد.

ناصر عرفاتی، رئیس دانشکده مهندسی عمران نیز در ادامه گفت: دستگاه تست کشش یونیورسال محصول شرکت ZWICK-ROELL آلمان است و قابلیت‌های کشش قطعات چدنی، فولادی، میلگرد، ژئوتکستایل، اندازه‌گیری تنش تسلیم، نقطه تسلیم بالایی و پایینی، درصد کاهش سطح مقطع، تنش ماکزیمم کرنش، مدول الاستسیته و تبدیل از حالت کشش به فشار را دارد.

عرفانی افزود: دستگاه تست کشش یونیورسال با ظرفیت ۶۰ تن، مجهز به لود سل، اکستنسومتر و نرم‌افزار کاملاً حرفه‌ای، در پژوهش‌های صنعتی و دانشگاهی برای تست‌های خمش، فشار و کشش کاربرد دارد.

رئیس دانشکده مهندسی عمران تصریح کرد: ویژگی شاخص این دستگاه فرایند تمام اتوماتیک بارگذاری، قرائت و ثبت نتایج، همچنین قابلیت تحلیل روی منحنی تنش-کرنش و نقاط مشخصه، فک‌های بزرگ برای درگیری مناسب با نمونه، توزیع یکنواخت فشار فک‌ها روی نمونه، اتصال به رایانه و پایش نتایج همزمان با آزمایش است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار