آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۹۹۴
با حمایت معاونت علمی و فناوری؛

ارائه یارانه سود تسهیلات تا سقف ۶۰۰ میلیون‌ ریال به شرکت‌های خلاق/ محورهای اصلی معیارهای محاسبه اعطای یارانه اعلام شد

به منظور دستیابی به اهداف صادراتی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در توسعه صادرات محصولات و خدمات دانش‌بنیان و خلاق به شرکت‌های فعال در این حوزه یارانه سود تسهیلات اعطا می‌شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای چارچوب سیاست‌های مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این یارانه از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری منتخب پرداخت شده و به تسهیلات دریافتی با موضوع صادرات و انتقال فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، از بانک‌ها، صندوق‌ها و نهاد‌های مالی تعلق می‌گیرد.

«یارانه سود تسهیلات» مبلغی است (تا سقف ۶۰ میلیون تومان) که در صورت دریافت تسهیلات صادراتی یا انتقال فناوری از بانک‌ها، صندوق‌ها و نهاد‌های مالی و رعایت شرایط مندرج در مصوبه یارانه تسهیلات، شرکت مشمول استفاده از آن یارانه خواهد شد.

شرکت‌های برتر صادراتی تا سقف ۶۱۱ میلیون ریال و تنها برای قرارداد‌های انتقال فناوری و شرکت‌های توانمند صادراتی تا سقف ۶۱۱ میلیون ریال و شرکت‌های دارای پتانسیل تا سقف ۴۱۱ میلیون ریال امکان استفاده از مبلغ یارانه سود تسهیلات را دارند.

بدین منظور متقاضیان (شرکت‌های خلاق صادراتی) پس از مطالعه و احراز شرایط دستورالعمل اعطای سود تسهیلات می‌توانند درخواست خود را از طریق پرونده کاربری خود در سامانه bizservices.ir ارسال کنند.

رشد صادرات، اولین محموله صادراتی، حضور در کشور جدید، صادرات محصول جدید، ایجاد زیرساخت در کشور خارجی (دفتر کار، انبار، واحد تولیدی)، انعقاد قرارداد انجام پروژه در کشور خارجی، کسب رتبه‌های ملی، استانی و بخشی در حوزه صادرات، انتقال فناوری و سایر موارد به تشخیص مرکز از جمله محور‌های اصلی معیار‌های محاسبه اعطای یارانه است.

متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس اینترنتی air.ir/dvVF مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار