کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای با محصولات ایرانی تجهیز شده‌اند / پیش‌بینی هزینه ۵۵ میلیاردی برای ارتقای آزمایشگاه‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۳۴۳
صالحی عمران در گفتگو با دانشجو:

کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای با محصولات ایرانی تجهیز شده‌اند / پیش‌بینی هزینه ۵۵ میلیاردی برای ارتقای آزمایشگاه‌ها

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به پیش‌بینی هزینه‌ها برای ارتقای آزمایشگاه‌ها در سال جاری گفت: تمام تجهیزات آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه از محصولات داخلی تامین می‌شوند.
کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای با محصولات ایرانی تجهیز شده‌اند / پیش‌بینی هزینه ۵۵ میلیاردی برای ارتقای آزمایشگاه‌ها
ابراهیم صالحی عمران، رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به این سوال که آیا شرایط تحریم کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های این دانشگاه را با مشکل روبه رو کرده است یا خیر، بیان کرد: با وجود تحریم‌ها برای تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی با هیچ مشکلی مواجه نیستیم، زیرا تاکید ما بر استفاده از محصولات داخلی، تجهیزات داخلی و آزمایشگاه‌های داخلی است.

صالحی عمران ادامه داد: تاکید ما در به کار گیری محصولات ملی است، به همین منظور قصد داریم به سراغ شرکت‌ها و بنگاه‌های خصوصی برویم و محصولات آن‌ها را وارد کارگاه‌های خود کنیم، درحقیقت تلاش داریم تا تمام تجهیزات موردنیاز خود را از سطح ملی تأمین کنیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به هزینه تجهیزات کارگاه‌ها در سال گذشته اظهار داشت: سال گذشته مبلغ حدود ۵۵ میلیارد تومان را صرف تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کرده‌ایم و در نظر داریم که سال جاری نیز درصورت تخصیص بودجه مناسب، با بودجه‌ای به همان اندازه سال ۹۷ تجهیزات کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها را تکمیل کنیم.

وی عنوان کرد: برای راه اندازی کارگاه‌های مهارتی در کنار خوابگاه‌ها طی اطلاعیه‌هایی به بنگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی اعلام کردیم که در این راه به کمک دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیایند تا ضمن بهره گیری از توان دانشجویان برای انجام کارها، دانشجویان در کارگاه‌ها، آموزش و تجربه کسب و کار را به دست آورند.
پربازدیدترین آخرین اخبار