فعاليت‌هاي آموزش و پرورش با محوريت دوره‌ ابتدايي انجام مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۶۴
وزير آموزش و پرورش:

فعاليت‌هاي آموزش و پرورش با محوريت دوره‌ ابتدايي انجام مي‌شود

وزير آموزش و پرورش گفت: توجه به دوره ابتدايي دراولويت است و فعاليت‌هاي آموزش و پرورش با محوريت دوره‌ ابتدايي انجام مي‌شود.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، حاجي بابايي در اولين گردهمايي معاونين آموزش ابتدايي استان‌هاي سراسر كشور اعلام كرد: دوره‌ ابتدايي با نگاه عاطفي و مادرانه‌ بانوان همكار، بهترين جايگاه خدمت‌رساني است.

وي در اين گردهمايي كه با هدف بررسي مشكلات و تنگناهاي موجود در دوره‌ ابتدايي برگزار شد، عنوان كرد: درگذشته غفلت از دوره‌ ابتدايي موجب بروز مشكلات فراواني در آموزش و پرورش شده بود كه با ايجاد معاونت آموزش ابتدايي اين دوره نيز همگام با تحول بنيادين به پيش خواهد رفت.

وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اهميت دوره‌ ابتدايي در تمام كشورها گفت: فعاليت‌هاي وزارت آموزش و پرورش با محوريت دوره‌ ابتدايي انجام خواهد شد.

حاجي بابايي نياز وزارت آموزش و پرورش را تخصص، صداقت و تدين عنوان و اظهار كرد: اين مشخصه‌ها در زنان فرهنگي به شايستگي وجود دارد.

وي خطاب به معاونان آموزش ابتدايي سراسر كشور يادآور شد: عزم آموزش و پرورش در راه‌اندازي مجتمع‌هاي آموزشي در روستاها و مناطق محروم بسيار جدي است و همكاري شما نقش موثري در كيفيت اين مجتمع‌ها خواهد داشت.

وزير آموزش و پرورش مجتمع‌هاي آموزشي را پايگاه دولت در دورافتاده‌ترين نقاط كشور دانست كه در مواقع لزوم مي‌توانند خدمات شايسته‌اي براي نظام انجام دهند.

حاجي بابايي در حاشيه‌ اين گردهمايي از تمبر يادبود تاسيس دفتر آموزش پيش‌دبستاني رونمايي كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار