کد خبر:۷۶۳۲۰۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد
«کاروژه»؛ ابتکاری دانشجویی برای هدفمند شدن دورههای کارآموزی / همکاری با ۷۰ شرکت قطعی شده است
مسئول کاروژه دانشگاه شریف با اشاره به اجرای این طرح در تابستان امسال گفت: امسال با حدود ۱۴۰ شرکت برای این دورهها مذاکره کردهایم که ۷۰ شرکت تاکنون همکاری را قطعی کردهاند.
علی امام قلی، عضو واحد علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف و مسئول طرح «کاروژه» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری دوره جدید کارورزی به عنوان کاروژه در دانشگاه شریف گفت: این طرح از سال ۹۴ با ایده یکی از دانشجویان بسیج دانشجویی راه اندازی شد و خلاصه ایده این بود که کارآموزی که در دانشگاهها است را هدفمند کنیم؛ به طوری که خروجی کارآموزی و کارهایی که دانشجو در این دوره انجام میدهد بتوانیم تبدیل به پروژه کارشناسی کنیم و به قدری موثر و مفید باشد که بتواند این کارآموزی فایده داشته باشد.
امام قلی افزود: هدف ما این است که شرکتهای دانش بنیان را به دانشجویان معرفی کنیم و این شرکتها متناسب با نیازهایی که دارند دانشجویان را برای دوره کارآموزی جذب کنند. در کنار این موضوع دانشجویان هم بتوانند مهارت لازم را در رشتههای خودشان کسب کنند و فعالیت خود در دوره کارآموزی را تبدیل به پروژه کارشناسی کنند..
مسئول کاروژه دانشگاه شریف ادامه داد: در تابستان ۹۵ و ۹۷ این پروژه اجرا در دانشگاه شریف اجرا شد و در تابستان ۹۶ دانشگاه تهران میزبان آن بود.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان ابتدا در سایت کاروژه ثبت نام میکنند و پس از اعلام علاقه مندی شان و گذراندن فیلترهای که در نظر گرفته شده به شرکتها معرفی میشوند.
امام قلی یادآور شد: هدف ما این است که کارآموزیها به سمتی برود که تبدیل به پروژه کارشناسی شود و نیاز صنعت از سوی دانشگاه تامین شود. این پروژه در دانشکدههای محدود اجرا میشد، اما امسال گستردهتر است.
مسئول کاروژه دانشگاه شریف اضافه کرد: این کارآموزی برای تابستان هر سال تحصیلی برگزار میشود. در این دورههای کارآموزی ترجمه مقاله مورد هدف نیست هر کارآموزی که تعریف میشود باید عنوان پروژه مشخص شود و براساس شرایطی که تعیین شده این دورهها گذرانده میشوند.
وی یادآور شد: امسال با حدود ۱۴۰ شرکت برای این دورهها مذاکره کرده ایم که ۷۰ شرکت تاکنون همکاری را قطعی کرده اند این شرکتها الزاما هم دانش بنیان نیستند و شرکتهایی مانند سایپا و سایر شرکتهای صنعتی نیز شرکت کرده اند.
امام قلی افزود: امسال حدود ۳۵۰ دانشجو در این طرح ثبت نام کردند و پس از بررسیها ۱۸۰ نفر پذیرفته شدند.
مسئول کاروژه دانشگاه شریف ادامه داد: دوره کاروژه تابستان ۹۷ پس از پایان امتحانات ترم دوم دانشگاه آغاز میشود. در این دورهها کارگاههای آموزشی برای هر رشته و کارگاههای آموزشی کلی برای آموزشهای عمومی برگزار میشود و در واقع ۳۰ نوع کارگاه مختلف خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: در کل این دورهها گزارش هر دو هفته یک بار جمع آوری میشود و در کنار آن نیز جلسات کلی در این دورهها برگزار میشود که مشاوره کلی در خصوص رشتههای کارآموزی ارایه میدهند و در نهایت اختتامیه این طرح مهر ماه برگزار میشود.
امام قلی در خصوص جذب دانشجویان از این طریق در شرکتهای بزرگ گفت: سال گذشته دانشجویان رشته برق که در این دوره شرکت کرده بودند جذب وزارت نیرو شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.