آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۳۰۸

خروج انصارالله از بنادر استان الحدیده آغاز شد

منابع خبری از آغاز خروج نیرو‌های انصارالله یمن از بنادر استان الحدیده تحت نظارت سازمان ملل خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیاالیوم، منابع خبری از آغاز خروج نیرو‌های انصارالله یمن از بنادر الصلیف و رأس عیسی در استان الحدیده تحت نظارت سازمان ملل خبر دادند.

این منابع بیان کردند که سازمان ملل روند خروج انصارالله از بنادر الصلیف و رأس عیسی را نظارت خواهد کرد و اولین گام برای اجرای توافق صلح محسوب می‌شود.

شایان ذکر است که قبلاً سازمان ملل اعلام کرده بود که از طرح ابتکاری انصارالله یمن برای کاهش تنش‌ها در این کشور استقبال می‌کند.

بر این اساس انصارالله یمن پیشنهاد داده است به صورت یکجانبه از سه بندر الحدیده، سلیف و رأس عیسی عقب نشینی کند.

هفته گذشته «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن با «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل به یمن دیدار و در خصوص اجرای توافق الحدیده و توافق تبادل اسرا رایزنی کرد.

دو طرف همچنین در خصوص آخرین تحولات مربوط به توافقنامه سوئد و توافقنامه آتش بس در الحدیده و مانع تراشی‌های طرف مقابل در زمینه اجرای این توافقنامه بحث و تبادل نظر کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار