آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۳۶۱
استاندار الحدیده:

متجاوزان مانع اجرای توافقات هستند

استاندار الحدیده با اشاره به عقب نشینی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی از این بندر تصریح کرد: متجاوزان در برابر اجرای توافقات مانع تراشی می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه المیادین، محمد عیاش قحیم استاندار الحدیده از عقب‌نشینی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی از این بندر خبر داد و تاکید کرد این عقب نشینی تاکید می‌کند که کشورهای متجاوز مانع اجرای توافقات هستند.

قحیم افزود ما به نوبه خود به تعهدات خود در برابر جامعه جهانی عمل کردیم و اکنون توپ در زمین طرف مقابل(متجاوزان) است و طرف مقابل باید اگر واقعا به ملت یمن و ساکنان الحدیده علاقه‌مند  است، تعهدات خود را اجرا کند.

وی افزود عقب نشینی ارتش و کمیته های مردمی، نتایج و تاثیرات مثبتی بر وضع انسانی و پایان یافتن رنج مردم الحدیده خواهد داشت.

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن با تایید خروج یکجانبه نیروهای ارتش و کمیته های مردمی از سه بندر اصلی یمن تصریح کرده بود شورای امنیت و سازمان ملل متحد مسئول کامل تداوم بحران وخیم انسانی در یمن هستند.

خبر دیگر اینکه وزارت بهداشت یمن اعلام کرد در حمله جنگنده‌های متجاوزان به منازل مردم در قعطبه در الضالع، 6 کودک و زن شهید و 11 کودک و 5 زن از جمله یک زن باردار و یک مرد زخمی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار