آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۴۴۰
ادعای مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی:

شکر هست، مردم زیاد می‎خرند!/ مردم دست سودجویان را در بازار قطع کنند

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی با بیان اینکه نیاز ماهانه کشور به شکر ۱۸۰ هزار تن است گفت: از ابتدای اسفند تاکنون ۳۰۶ هزار تن شکر وارداتی به بازار عرضه شده است، اما به علت هیجانات بازار هنوز قیمت شکر تثبیت نشده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یزدان سیف در گفتگوی ویژه با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال ۱۱ میلیون تن گندم تولید شود و نیازی به واردات گندم نداریم، افزود: تا امروز ۱ میلیون و ۲۳۴ هزار تن گندم خریداری شده است که در مقایسه با پارسال ۲۳ درصد بیشتر است.

وی گفت: در سال ۹۷ تمام گندم کشور یارانه‌ای بود، اما بر اساس بودجه سال ۹۸ و تصویب مجلس تنها بخش نان یارانه‌ای باقی ماند و یارانه صنایع وابسته در این بخش حذف شد.

سیف با اشاره به نوسانات قیمت شکر در بازار افزود: نوسانات فصلی در محصولات کشاورزی در دنیا روالی طبیعی است.

وی با بیان اینکه نیاز ماهانه کشور به شکر ۱۸۰ هزار تن است گفت: از ابتدای اسفند تاکنون ۳۰۶ هزار تن شکر وارداتی به بازار عرضه شده است، اما به علت هیجانات بازار هنوز قیمت شکر تثبیت نشده است.

سیف افزود: با حکم دادستان کرج امروز ۹۰ تن شکر تنظیم بازاری خارج از شبکه توزیع توقیف شد.

وی گفت: مقادیر زیادی شکر هم اکنون در انبار‌های شرکت‌های تولید کننده شکر وجود دارد که از آن‌ها می‌خواهیم به کمک مردم بیایند و شکر تولیدی اشان را توزیع کنند.

سیف با بیان اینکه به میزان کافی شکر در انبار‌های کشور وجود دارد از مردم خواست تا به اندازه نیازشان خرید کنند و دست سودجویان را در این بازار قطع نمایند.

وی تصریح کرد: روزانه ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ تن شکر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود و هیچ محدودیتی برای تأمین شکر صنایع و صنوف نداریم.

سیف با بیان اینکه ایران دومین تولید کننده خرما در جهان است افزود: پارسال ۲۵۶ هزار تن خرما از کشور صادر شد.

وی گفت: اگرچه خرما به اندازه کافی در کشور وجود دارد، اما قیمت فروش آن تابعی از فروش صادرات خرما شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار