آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۷۲۷

سفر پامپئو به بروکسل برای بحث درباره ایران

وزیر خارجه آمریکا برنامه سفر به پایتخت روسیه را به سفر به «بروکسل» تغییر داد تا در آنجا با مقامات اروپایی درباره ایران بحث و گفتگو کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که «مایک پامپئو» وزیر خارجه این کشور برنامه سفر خود به «مسکو» را تغییر داد تا با مقامات کشور‌های اروپایی در «بروکسل» پایتخت بلژیک در خصوص ایران دیدار و گفتگو کند.

خبرگزاری رویترز در این خصوص گزارش کرد، یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت که پامپئو که شب گذشته پایگاه «اندرو» در نزدیکی واشنگتن را به سمت بروکسل ترک کرد، قرار است امروز (دوشنبه) قبل از عزیمت به روسیه، با مقامات اروپایی در خصوص ایران و دیگر موضوعات گفتگو کند.

پیش از این قرار بود، پامپئو روز یکشنبه به سوچی سفر کند و با مقامات روس دیدار و گفتگو داشته باشد.

با اینحال این مقام آمریکایی ادامه داد، وزیر خارجه آمریکا همچنان قصد دارد روز سه‌شنبه در «سوچی» با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه دیدار و گفتگو کند.

سفر پامپئو به سوچی، اولین دیدار وی به روسیه از زمان انتصاب بعنوان وزیر خارجه آمریکا محسوب می‌شود و وی قصد دارد در این سفر با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه روسیه درباره اقدامات روسیه در جهان که از نظر واشنگتن «تهاجمی و ثبات‌زدا» است، بحث و گفتگو کند.

چهارشنبه هفته گذشته، در پی بدعهدی آمریکا و همپیمانان اروپایی این کشور در عمل به تعهداتشان ذیل برجام، «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران، توقف برخی تعهدات تهران ذیل برجام را اعلام کرد و مهلت ۶۰ روزه‌ای را به کشور‌های امضاکننده برجام برای عمل به تعهدات برجامی‌اشان داد.

طبق گزارش رویترز، کشور‌های اروپایی اعلام کردند که خواستار حفظ برجام هستند و «اولتیماتوم های» تهران را رد کردند.

دو مرتبه در هفته گذشته پامپئو در دقایق آخر، برنامه سفر خود را تغییر می‌دهد و به نوعی علت تغییر این برنامه‌ها بحث ایران است.

پیش از این، وزیر خارجه آمریکا سفر خود به برلین را برای سفر به «بغداد» لغو کرد و سپس توقف در «گرینلند» دانمارک را لغو کرد تا از لندن به خانه بازگردد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار