آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۷۷۲

محمدجواد ظریف با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار کرد

وزیر امور خارجه ایران با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار و درباره ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به گفتگو پرداخت.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدمواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به ترکمنستان سفر کرده است صبح امروز (دوشنبه) با «قربانقلی بردی محمداف» رئیس جمهور این کشور دیدار و در خصوص ابعاد مختلف روابط دوجانبه و مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز (یکشنبه) در صدر یک هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی و در چارچوب رایزنی‌ها و مشورت‌های دو کشور، عازم عشق آباد پایتخت جمهوری ترکمنستان شد.

ظریف در این سفر و در دیدار با مقامات ارشد ترکمنستان راه‌های گسترش روابط دو جانبه از جمله در زمینه‌های سیاسی، تجاری، حمل و نقل، انرژی، گمرکی و همچنین تحولات منطقه‌ای و جهانی را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار خواهد داد.

وزیر خارجه ایران فروردین ۱۳۹۶ در اولین مقصد سفرش به سه کشور آسیای میانه و قفقاز به عشق‌آباد سفر کرد و پس از آن به گرجستان و از آنجا به قرقیزستان رفت.

ظریف دی ماه ۱۳۹۲ نیز به ترکمنستان سفر کرده بود. سیزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور نیز در این سفر برگزار شد.

«رشید مردوف» وزیر خارجه ترکمنستان ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ نیز به تهران سفر کرده بود.

«رشید مردوف» وزیر امور خارجه ترکمنستان نیز مرداد ۱۳۹۴، اردیبهشت ۱۳۹۵ و همچنین مرداد ۱۳۹۶ به تهران سفر و با همتای ایرانی خود دیدار و دو طرف بر توسعه همه جانبه روابط تأکید کردند.

حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان نیز فروردین ۱۳۹۷ به عشق‌آباد سفر کرده بود.

در پی سفر حسن روحانی به عشق‌آباد و در ادامه رایزنی‌های مقامات ۲ کشور و در راستای اجرای موافقتنامه انتقال محکومان فیمابین جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان، تعداد ۲۸۳ زندانی ایرانی و تعدادی زندانی ترکمنی، روز چهارشنبه هشتم فروردین ۱۳۹۷ در مرز لطف‌آباد و با حضور نمایندگان قضایی ۲ کشور و همچنین نماینده سفارت کشورمان در عشق آباد به داخل کشور منتقل شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار