سلیمانی مطرح کرد:در این بازارچه خیریه که برای اولین بار در استان برپا شده بود، جهادگران دانشجو تولیدات مناطقی را که در آنجا فعالیتهای جهادی داشتند را دراین بازارچه به معرض فروش گذاشتند تا عواید حاصل از این حرکت جهادی جهت ساخت و ساز در مناطق سیل زده کشورمان صرف شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های گچساران تصریح کرد:در این بازارچه اقلامی همچون لباس، عروسک، کالاهای دست ساز متربیان جهادگر، غرفه کتاب وهمچنین عرضه محصولات خوراکی خانگی که توسط جهادگران دانشجو طبخ شده بود، به فروش گذاشته شد.
وی گفت: این محصولات با قیمت پایه عرضه شد درحالی که مردم شریف گچساران به مبالغ بالاتر خریدها را انجام میدادند تا هرچه سریعتر روند بازسازی مناطق سیل زده سرعت گیرد.
سلیمانی درادامه برحمایت و تقویت چنین برنامههایی درگچساران برای کمک به مناطق سیل زده کشورمان تاکیدکرد:گرچه سیل در برخی شهرها فروکش کرده، اما «سیل مهربانی» درگچساران فروکش نمیکند و همه مدیران شهری در کنار دیگر اقشار مختلف مردم گچساران باید بسیج شده و تلاش کنند با مشارکت همه جانبه نیازمندیهای هموطنان سیل زده را برطرف کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های گچساران در خاتمه گفت: هرچند سیلاب ویرانگر خانههای بیشماری را تخریب یا به آنها خسارت زد، مزارع کشاورزی را نابود، دامها را تلف و به زیرساختهای عمرانی نیز خسارتهای بسیار وارد شد؛ اما با این وجود سپاه، بسیج، ارتش و نهادهای دولتی برای کاستن آلام مردم رنج دیده در این مناطق آستین همت بالا زدند و با نشان دادن همدلی و همبستگی عزم مثال زدنی، خود را برای برون رفت از شرایط فعلی و بازگرداندن زندگی دوباره به مناطق سیل زده به نمایش گذاشتند.