بازديد مديران شهري لرستان، مشهد و مراغه از اتاق مديريت بحران تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۰۱

بازديد مديران شهري لرستان، مشهد و مراغه از اتاق مديريت بحران تهران

جمعي از مديران شهري شهر‌هاي استان لرستان‌ به همراه شهرداران نواحي شهر مشهد و مديران شهرستان مراغه از مركز فرماندهي و ستاد مديريت بحران شهر تهران بازديد و از نزديك با نحوه عملكرد تجهيزات و سامانه‌هاي طراحي شده در اين مركز آشنا شدند.
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران، در اين نشست كه با حضور معاون آموزش و كارشناسان سازمان برگزار شد، حاضران با مفاهيم مديريت بحران‌، كاركرد مركز فرماندهي و مديريت بحران و طرح‌هاي انجام شده و در دست اجراي سازمان آشنا شدند.
در ادامه اين بازديد فاطمه صالح‌، معاون آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان درباره ساختار سازمان، نحوه فعاليت ستاد مديريت بحران شهر تهران و فعاليت‌هاي مختلف معاونت‌هاي اين سازمان براي حاضران توضيح داد و بخشي از طرح‌هاي انجام شده در سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران در حوزه پيشگيري و كاهش خطر‌پذيري، آموزش و آمادگي را تشريح كرد.
 
صالح با اشاره به اهميت مقاوم‌سازي ساختمان‌ها در شهر تهران به بيان نحوه‌ برگزاري مانور‌هاي مديريت بحران در سطح شهر تهران پرداخت و نحوه عملكرد گروه‌هاي داوطلب واكنش اضطراري و نقش مشاركت‌هاي مردمي در كاهش آسيب‌هاي ناشي از وقوع بحران‌هاي طبيعي را مورد بررسي قرار داد.
 
در اين نشست همچنين‌ كارشناسان سازمان‌ به تشريح سامانه‌هاي مورد استفاده در مركز فرماندهي و اتاق مديريت بحران شهر تهران پرداختند و ‌درباره كاركرد‌هاي هر يك از اين سامانه‌ها به حاضران توضيح دادند.
 
كارشناسان در ادامه به تشريح سامانه تخمين سريع خسارات و تلفات زلزله در شهر تهران پرداختند و ‌نحوه استفاده و نيز اهميت اين سامانه را در پايش اطلاعات در هنگام وقوع زلزله براي حاضران بيان كردند.
 
در اين برنامه همچنين فيلم‌هايي از مانور‌ مردمي تخليه اضطراري در منطقه بريانك و ‌نحوه ساخت و بهره‌برداري مركز فرماندهي ‌و ستاد مديريت بحران شهر تهران‌ براي حاضران پخش شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار