کد خبر:۷۶۵۰۷۱
وزیر آموزش و پرورش:

کاستی‌های حوزه آموزش و پرورش زیاد است

وزیر آموزش و پرورش گفت: کاستی‌های حوزه آموزش و پرورش زیاد است، تلاش می‌کنیم شرایط بهتری مهیا شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد بطحائی شامگاه شنبه در جریان بازدید از مجتمع آموزشی شبانه روزی دخترانه سمیه شهرستان طالقان حضور در محفل انس با قرآن این مدرسه، اظهار کرد: مدتی از خدمت کاری خود را در البرز سپری کرده‌ام و تا حدودی با طالقان آشنا بوده‌ام، اما حتی آن‌هایی که با این منطقه آشنایی ندارند و در طالقان زندگی نکرده‌اند با فرهنگ و تمدن اینجا و صاحب نظران، پیشکسوتان و فرهیختگانی که از این عرصه به حوزه‌های فرهنگ، تمدن و هنر کشور اسلامی ورود کرده‌اند آشنایی دارند.

وی با این توضیح که طالقانی‌ها در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی نیز در جامعه حضور داشته و دارند، گفت: از همراهی با میرزاکوچک خان جنگلی گرفته تا پیروزی انقلاب و بعد از آن‌ها در عرصه‌های مختلف کشور، طالقانی‌ها مشارکت داشته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: بسیاری از اشخاصی که در حوزه‌های مختلف به نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کرده‌اند از منطقه طالقان بوده‌اند و از این جهت حضورم در اینجا و میان مردم طالقان برایم موجب افتخار است.

وی با اشاره به اینکه ارزشمندترین ثروت هر کشوری نسل جوان و نوجوان آن است، ادامه داد: هیچ معدن و انباشتی در جامعه و کشور پربهاتر از این نسل نیست و شاید برای همین است که دشمنان اولین هدفی که نشانه می‌روند نسل جوان و نوجوان است.

بطحائی ادامه داد: برای ما شغل معلمی افتخار بزرگی است و نمی‌دانیم خدا چه موهبتی به ما روا داشته که افتخار حضور در این عرصه را نصیب ما کرده است.

وی با بیان اینکه معلمان پرورش ثروت ارزشمند کشور و جامعه را در اختیار دارند، گفت: هیچ مروارید و صدف گرانبهایی با ارزش‌تر از نسل نوجوان و جوان نیست؛ چرا که فردای کشور به دست این نسل‌ها ساخته می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش خطاب به جوانان و نوجوانان گفت: فردای کشور در دست شماست و این شما‌ها هستید که تعیین می‌کنید ایران، جامعه و نظام اسلامی ما در آینده چه شکل و شمایلی داشته باشد.

وی تاکید کرد: بنده و یک میلیون و ۷۰۰ هزار پرسنل بازنشسته، پیشکسوت و شاغل آموزش و پرورش کشور به خود و شغلی که داریم افتخار می‌کنیم.

بطحائی در ادامه با بیان اینکه کاستی‌ها در آموزش و پرورش خیلی زیاد است، افزود: در این میان همه ما در این نهاد تلاش می‌کنیم تا یک محیطی را فراهم کنیم تا دانش آموزان در آن تمرین زندگی فردا را داشته باشند.

وی خطاب به دانش آموزان گفت: در کلاس‌ها و مدارس با برنامه‌های آموزشی و پرورشی تمرین می‌کنید تا وقتی اجتماع به دست شما سپرده شد بدانید گره‌های آن را چگونه باز کنید و این افتخاری بزرگ برای ما است که در اختیار دانش آموزان باشیم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: امیدواریم کاستی‌های موجود در سیستم آموزش و پرورش هر چه زودتر برطرف شود و مدارس، برنامه و امکانات آنطور که شایسته دانش آموزان ما است در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: فرزندان ما خیلی بیشتر از آنچه اکنون در مدارس برای آن‌ها فراهم است شایسته خدمت هستند، امید است بتوانیم این امکانات و برنامه‌های خوب مدنظر را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۳
اگر برای شغل معلمی ارزش قائل هستید پس چرا معلم در بین رسته ها با توجه به مدرک و سختی کارش پایین ترین حقوق را دارد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار