کد خبر:۷۶۸۹۶۴

بطحایی: موضوع اصلاح حقوق دانشجومعلمان بررسی شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی، موضوع اصلاح حقوق دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی را بررسی کردیم و امیدوارم به‌زودی نتیجه مورد نظر حاصل شود.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «در آخرین روز قبل از تعطیلات در جلسه‌ای با حضور رئیس و همکاران سازمان امور اداری و استخدامی، موضوع اصلاح حقوق همکاران جوانم در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی را بررسی کردیم و با نظر مثبت جناب انصاری امیدوارم به‌زودی نتیجه مورد نظر به‌دست آید».

پیش از این علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: «با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی وزیر آموزش و پرورش و نظر مساعد سازمان اداری و استخدامی کشور بند ۷ مصوبه افزایش حقوق سال جاری در خصوص دانشجو معلمان اعمال می‌شود؛ به علت اینکه مبلغ افزایش اعمال‌شده حقوق این افراد به رقم ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال نرسیده است، بنابراین مابه‌التفاوت آن تحت عنوان «تفاوت بندی تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۹۸» به حقوق آنان اضافه خواهد شد».

به گفته معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، «اقدام لازم برای اصلاح نگارش حقوق دانشجو معلمان در سامانه آغاز شده و احکام اصلاح شده حقوقی آن‌ها مطابق با بند ۷ تصویب‌نامه افزایش حقوق سال جاری در خردادماه اعمال خواهد شد».
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵
سلام آقای بطحایی به فکر همکاران بازنشسته خودهم باشید اینان پاداش پایان خدمت دریافت نکرده اند که فرزندانشان هنوز بلاتکلیفند به وجدان خود مراجعه کنید.این جوانان به ازدواج و شغل نیازمندند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار