کد خبر:۷۶۹۷۲۶
سرپرست وزارت آموزش و پرورش:

نباید به استقلال آموزش و پرورش خدشه وارد شود

سید جواد حسینی با تأکید بر اینکه نباید به استقلال آموزش و پرورش خدشه وارد شود، گفت: برای حفظ استقلال آموزش و پرورش تلاش خواهم کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در جمع شورای معاونان این وزارتخانه، اظهار کرد: ابتدا از تمامی وزرای قبلی آموزش و پرورش به ویژه آقایان فانی، دانش آشتیانی و بطحایی که خدمات ارزشمندی را در دولت تدبیر و امید و در آموزش و پرورش ارائه کردند، تجلیل می‌کنم.

وی افزود: سند تحول بنیادین اصلی‌ترین اولویت آموزش و پرورش است لذا برای اجرای کامل آن تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت.

حسینی بر تقدم تربیت بر تعلیم تأکید و تصریح کرد: بر اساس مفاهیمی که از سه واژه سند، تحول و بنیادین استنباط می‌شود، نام این سند باید اصلاح شود.

وی افزود: باید آموزش و پرورش را بر صدر و آن را در جایگاه واقعی‌اش قرار دهیم پس مدیریت مدارس نیز باید ارتقا یابد؛ همچنین تکریم معلم باید نقطه ثقل در آموزش و پرورش باشد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: بر اساس سند تحول باید از تعلیم و تربیت تک ساحتی بپرهیزیم و خرده نظام‌های سند را اجرایی کنیم، بنابراین باید تمام تلاشمان را برای پیشبرد سند تحول به کار ببریم.

وی مدرسه را جعبه سیاه جامعه برشمرد و اذعان کرد: هر آنچه در جامعه می‌گذرد از مسیر مدرسه عبور کرده است بنابراین هر اقدامی برای اصلاح جامعه باید از مدرسه آغاز شود، زیرا معلم میزان‌الحراره جامعه است و دیوار معلم بالاترین دیوارهاست.

حسینی یکی از آفت‌های نظام تعلیم و تربیت را خدشه‌دار شدن استقلال آموزش و پرورش دانست و افزود: برای حفظ استقلال آموزش و پرورش تلاش خواهم کرد و این امر را محقق می‌سازم البته به تعامل سازنده با دیگران معتقدم.

وی ادامه داد: معتقدم بخش عمده‌ای از تلاش‌ها باید در جهت رفع مشکلات مالی آموزش و پرورش باشد لذا از آنجا که منابع مالی دولتی در این زمینه جوابگو نیست، توسعه و تقویت مشارکت و درآمدزایی از ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش می‌تواند در این خصوص راهگشا باشد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان بر همدلی و همراهی همه مدیران برای رفع مشکلات و پیشرفت آموزش و پرورش تأکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار