
کد خبر:۷۶۵۱۵۳
به همت دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
چالش پیشبینی بازار سهام با کمک هوش مصنوعی هرماه برگزار میشود / مسابقهای برای محک تواناییها
دانشگاه صنعتی امیرکبیر هر ماه مسابقه چالش پیش بینی بازار سهام با استفاده از هوش مصنوعی را برگزار میکند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ احمد نیک آبادی، دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر با بیان اینکه امروزه هوش مصنوعی تقریباً در اغلب حوزههای مختلف فعالیتهای انسانی وارد شده است، اظهار کرد: هم اکنون در کشورهای توسعه یافته بالغ بر ۸۰ درصد حجم معاملات بازارهای مالی از طریق معاملات الگوریتمی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام میگیرد این در حالی است که این رقم در کشورمان بسیار پایینتر از این حد است.
وی از طراحی مسابقهای با عنوان "هوش مصنوعی امیرکبیر؛ چالش پیش بینی بازار سهام" خبر داد و افزود: هدف از برگزاری این مسابقه آشنایی هر چه بیشتر متخصصان داخلی با چالشهای این حوزه و همچنین تربیت نیروهای کارآمد جهت ورود به این حوزه است.
نیک آبادی با تاکید بر اینکه این مسابقه به صورت ماهانه برگزار میشود، اظهار کرد: هر یک از تیمهای شرکت کننده باید قیمت بسته شدن سهام ۱۰ شرکت مختلف بورس ایران را در کلیه روزهای کاری ماه آینده پیش بینی و گزارش کند.
به گفته وی پیشبینیهای صورت گرفته میتواند کاملاً مبتنی بر نظر افراد خبره باشد، توسط سامانههای نرمافزاری هوشمند تولید شده باشد و یا ترکیبی از هر دو مورد باشد.
دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر مهلت شرکت در این مسابقه را آخرین روز هر ماه ذکر کرد و ادامه داد: در پایان هر ماه، پیش بینیهای ارائه شده از سوی تیمها ارزیابی شده و به تیم برتر جایزهای تعلق میگیرد. همچنین در زمان برگزاری مسابقات سالانه هوش مصنوعی امیرکبیر به سه تیمی که بهترین خطای ماهانه، بهترین میانگین خطا در سه ماه برتر خود و بهترین میانگین خطا در پنج ماه منتهی به مسابقه را داشته باشند جوایز دیگری اعطا خواهد شد.
وی یادآور شد: محققان و شرکتهای فعال در این زمینه میتوانند با حضور در این مسابقه توانایی خود در پیشبینی بازار سهام را با دیگران مقایسه کرده و ضمن کسب اعتبار از جوایز نقدی این مسابقه بهرهمند شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.