کد خبر:۷۶۵۲۲۵

افزایش شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری صنعتی به ٥٠,٢٣ درصد

مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٧ به عدد ٤٠٩,٨٦ رسید که نسبت به سال قبل معادل ٥٠,٢٣ درصد افزایش داشته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور سال ١٣٩٧ (١٠٠=١٣٩٠)، منتشر شد.

در سال ١٣٩٧ متوسط شاخص قیمت در تمامی استان‌ها نسبت به سال ٩٦ با افزایش روبه‌رو بوده اند. طوری که بیشترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان گیلان با ١٣٢,٥٢ درصد و کمترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان اردبیل با ٢٥.٦٢ درصد داشته است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٧ به عدد ٤٠٩,٨٦ رسید که معادل ٥٠,٢٣ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. شاخص مرغداری‌های صنعتی در تمام فصول سال نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبرو بوده­ و بیشترین افزایش در فصل زمستان به میزان ٧٩,٣٨ درصد بوده است. شاخص مذکور بجز فصل بهار در بقیه فصول سال نسبت به فصل قبل افزایش یافته است و بیشترین افزایش در فصل پاییز و معادل ٣٢,٧١ درصد می‌باشد. همچنین در فصل بهار ٦.٩٦ درصد نسبت به فصل قبل کاهش یافته است.

در سال ١٣٩٧ متوسط شاخص قیمت در تمامی استان‌ها نسبت به سال ٩٦ با افزایش روبه‌رو بوده اند. بطوری که بیشترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان گیلان با ١٣٢,٥٢ درصد و کمترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان اردبیل با ٢٥.٦٢ درصد داشته است.

مرغ

در سال ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٤٦٢,١١ واحد رسید که در مقایسه با سال قبل ٥٩,٤١ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل افزایشی معادل ٨,٩٥ درصد داشته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب٥٦,٩٨،٤٣,١٥ و١٢٣,٨٠ درصد نسبت به سال قبل افزایش قیمت داشته­اند.

تخم مرغ

در سال ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٠٠,٣١ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ٣٢,٦٥ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل افزایشی معادل ٣٥,٩٦ درصد داشته است.

همه اقلام این گروه شامل تخم مرغ خوراکی و نطفه دار به ترتیب ٣٦,٦٨ و ٢٨,٥٢ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته­اند، در حالی که همین اقلام در سال قبل به ترتیب معادل ٣٨,٦٨ و٣٣,٢٨ درصد افزایش داشته اند.

سایر

این گروه شامل کود می­باشد که در سال ١٣٩٧ شاخص آن به ٩٤٤,٠٨ رسیده که در مقایسه با سال قبل ٧,٧٩ درصد افزایش یافته است. افزایش شاخص مذکور در سال قبل معادل ٢,٠٦ درصد بوده است. شاخص مذکور بجز فصل تابستان در بقیه فصول سال نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ٢١.٥٧ درصد بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار