کد خبر:۷۶۵۷۶۵
طی تفاهم نامه‌ای؛

چین و انگلیس برای تولید محصولات نانویی توافق کردند

یک شرکت انگلیسی ضمن انعقاد قرارداد همکاری مشترک با یک موسسه چینی تصمیم دارد تولید مواد دوبعدی و محصولات گرافنی را در چین آغاز کند.

کشور‌های چین و انگلیس برای تولید نانومحصولات توافق کردند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ شرکت ورسارین (Versarien) به‌عنوان گروه مهندسی مواد پیشرفته اعلام کرد این شرکت قرارداد همکاری مشترک با موسسه فناوری گرافن بیجینگ منعقد کرده تا با همکاری مشترک روی توسعه محصولات گرافنی شرکت ورسارین در چین اقدام کنند.

موسسه فناوری گرافن بیجینگ در سال ۲۰۱۷ با همکاری دولت بیجینگ پایه‌گذاری شد و نزدیک به یک دهه در حوزه گرافن فعالیت دارد. موسسه فناوری گرافن بیجینگ و موسه ملی گرافن در دانشگاه منچستر همکاری مشترک داشته به طوری که در طول ۵ سال گذشته روی پروژه‌های مشترک با هم کار کرده‌اند.

این توافق‌نامه همکاری مشترک طی نشستی ۱۴ آوریل سال ۲۰۱۹ در شنژن چین امضاء شد که در این نشست نمایندگان موسسه فناوری گرافن بیجینگ و دولت چین و بریتانیا حضور داشتند. این قرارداد براساس منافع طرفین تدوین شده و طی آن شرکت ورسارین اقدام به تاسیس یک شعبه در چین می‌کند. این شعبه قرار است اقدام به تولید تمام محصولات گرافنی و مواد دوبعدی ورسارین در چین کند و این محصولات در بازار چین به مشتریان عرضه می‌شود، مشتریانی که با موسسه فناوری گرافن بیجینگ همکاری دارند.

این قرارداد توسعه همکاری ورسارین را با دیگر شرکت‌های چینی محدود نمی‌کند و ورسارین می‌تواند با تولیدکنندگان و صاحبان کسب‌وکار در چین همکاری داشته باشد.

براساس این قرارداد، موسسه فناوری گرافن بیجینگ حمایت مالی از شرکت ورسارین خواهد کرد تا این شعبه جدید را تاسیس کند و در نهایت بخشی از سرمایه شعبه جدید را به خود اختصاص خواهد داد. در حال حاضر دو شرکت در حال مذاکرات تکمیلی درباره این همکاری مشترک هستند که نتایج آن به زودی منتشر می‌شود.

نیل ریکتس، مدیرعامل شرکت ورسارین می‌گوید: «ما بسیار خوشحالیم که به این توافق دست یافتیم. این همکاری مشترک می‌تواند فرصت‌های بزرگی برای شرکت ما به دنبال داشته باشد و ما مشتاقانه منتظر پیشرفت در مذاکرات و تداوم همکاری هستیم.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار