برگزاري رزمايش قائم آل محمد(عج الله) توسط بسيج حوزه 107 تهران بزرگ
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۶۳

برگزاري رزمايش قائم آل محمد(عج الله) توسط بسيج حوزه 107 تهران بزرگ

رزمايش قائم آل محمد(عج الله) با هدف افزايش آمادگي روحي و جسماني بسيجيان گردان عاشوراي بسيج حوزه 107 تهران بزرگ توسط اين حوزه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، بيش از 150 نفر از بسيجيان گردان عاشوراي حوزه 107 تهران بزرگ با شركت در اين رزمايش و بهره مندي از برنامه هاي آمادگي جسماني و برنامه هاي معنوي، آمادگي خود را جهت حضور در عرصه هاي مختلف سازندگي، علمي و دفاعي بالا بردند.

نوري سلطان از بسيجيان فعال و از مسئولان برگزاري اين رزمايش با اشاره به كليت اين رزمايش و اهداف آن خاطرنشان كرد: بسيجيان حاضر در اين رزمايش از لحاظ علمي گزينش شده و اكثر آنها داراي تحصيلات دانشگاهي بودند.

وي در خصوص برنامه هاي فرهنگي اين رزمايش، به برنامه معنوي دعاي كميل و كلاس اخلاق اشاره كرد. 

لازم به ذكر است، كوه‌هاي شهرستان طالقان در 100 كيلومتري تهران، محل برگزاري اين رزمايش سه روزه بود كه از چهارشنبه 16 مرداد تا جمعه 19 مردادماه برگزار شد./انتهاي پيام/     

پربازدیدترین آخرین اخبار