کد خبر:۷۶۷۱۱۳
ایران میتواند نیروهای آمریکا را در خلیج فارس غافلگیر کند
دستگاههای اطلاعاتی آمریکایی میگویند ارتش این کشور میتواند در مقابل حملات ایران غافلگیر شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پایگاه اینترنتی فرانسویزبان «جی فروم» نوشت: بر اساس اعلام دستگاههای اطلاعاتی آمریکا در صورت وقوع جنگ، ایران از گروههای نیابتی خود برای حمله به ناوهای حاضر در تنگه هرمز استفاده میکند. تنگه هرمز به عنوان شاهراه حمل و نقل دریایی در خلیج فارس به مرکز تنشهای بینالمللی تبدیل شده است.
دستگاههای اطلاعاتی آمریکا اعلام کردند ایران موشکهای خود را روی قایقهای کوچک در خلیج فارس مستقر کرده است. تهران برای حمله از حمایت شبکه گستردهای از گروههای کمکی و متحدانش برخوردار است. این حمله نه فقط به کشتیهای تجاری در منطقه بلکه به منابع نظامی مستقر در منطقه خواهد بود. ایران میتواند با استفاده از شبکههای وابسته به خود در منطقه، حملات گستردهای داشته باشد. طبق برآوردهای کارشناسان اطلاعاتی آمریکا نشانههای دیگری وجود دارد که تهران طیف وسیعی از سلاحهای تاکتیکی و قایقهای بسیار کوچک را توسعه داده که میتواند مشکلات جدی برای نیروی دریایی آمریکا و ناوهای بزرگ آن ایجاد کند. ایران احتمالا از عوامل مخفی خود برای این حملات استفاده میکند. این میتواند شامل استفاده از غواصان یا خدمه برای خرابکاری در کشتیها باشد.
چنین رویکردی با استفاده ایران از نیروهای کمکی و حملات نامتقارن قابل مقایسه است. چنین تاکتیکی به تهران اجازه میدهد با هزینهای نسبتا پایین به اهداف خود برسد و همچنین از پذیرش پیامدهای این حملات اجتناب میکند.
ایران بر روی توسعه کشتیهای نظامی بسیار کوچک مجهز به تسلیحات پیشرفته و مورد نیاز حملات سریع متمرکز شده است. به گفته اداره اطلاعات دریایی آمریکا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پلتفرمهای بسیار کوچک و تندرو مجهز به تسلیحات پیشرفته را که مطابق با شرایط جنگهای نامتقارن هستند به منطقه اعزام کرده است.
اولویت اصلی برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشتیهای تهاجمی تندرو، قایقهای کوچک، موشکهای کروز ضد ناو و ضد مین است.
منبع: کیهان
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.