کد خبر:۷۶۷۸۸۳

صدور مجوز خرید مرغ با هدف ایجاد تعادل در بازار

رئیس اتاق اصناف ایران از صدور مجوز ستاد تنظیم بازار به شرکت پشتیبانی امور دام به منظور خریداری گوشت مرغ با هدف تنظیم ذخایر راهبردی و تعادل بخشی بازار طی ماه‌های آینده در کشور خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید ممبینی افزود: یکی از وظایف ستاد مزبور بررسی شرایط قیمت و موجودی کالا در سطح بازار با تمرکز بر اقلام اساسی است.

وی همچنین اظهارداشت: بدون شک با کاهش موجودی کالا در بازار قیمت‌ها برمدار افزایشی قرار می‌گیرد.

عضو ستاد تنظیم بازار کشور گفت: سیاست‌ها و تصمیمات این ستاد باید متضمن حفظ حقوق مصرف کنندگان و همزمان تولید کنندگان باشد.

وی در ادامه افزود: گوشت مرغ طی روز‌های گذشته در بازار با افت قیمت مواجه و همینطور نگرانی‌های جدی برای تولید کنندگان بوجود آورده است.

ممبینی اظهارداشت: ستاد با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی گوشت مرغ و همچنین تنظیم ذخایر راهبردی کشور در حوزه مزبور مصوب کرد که شرکت پشتیبانی امور دام نسبت به خرید مرغ به نرخ امروز در بازار مبادرت ورزد.

وی یادآورشد: شرکت پشتیبانی امور دام وظیفه ایجاد تعادل در بازار را دارد یعنی به همان میزان که مدافع حقوق مصرف کنندگان است باید مدافع تولیدکنندگان هم باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار