کد خبر:۷۷۰۳۳۲

هدیه هنرمندان برای جشن تولد «ملکه انگلیس!» + تصاویر

به مناسبت سالروز تولد ملکه انگلیس، نمایشگاهی با هدف نمایش خباثت‌های استعماری انگلیس نسبت به ایران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مناسبت سالروز تولد ملکه انگلیس، نمایشگاهی با هدف نمایش خباثت‌های استعماری ۳۵۰ ساله انگلیس نسبت به ایران در سالن سلمان هراتی حوزه هنری با حضور چهره های سیاسی و هنری افتتاح شد.

نشست خبری و آیین افتتاحیه نمایشگاه «آسوده باش، من ملکه‌ام» با موضوع خباثت‌های انگلستان، به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد. در نشست خبری در سالن امیرحسین فردی برگزار شد، سید مسعود شجاعی طباطبایی با حضور در میان خبرنگاران به بیان علل برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: ما در پنج‌شنبه آتی شاهد برگزاری جشن تولد 93 سالگی ملکه انگلستان هستیم؛ جشنی که قرار است با تلاش سفیر انگلستان، راب مکر، در تهران برگزار شود. سفارت انگلیس کاسه گدایی به دست گرفته و گفته است هرکس که می‌خواهد در این جشن شرکت کند، مبلغی در حدود 2هزار پوند واریز کند تا بتواند در سفارت انگلیس به همراه سفیر تولد ملکه را جشن بگیرد.

وی ادامه داد: از همین رو هنرمندان انقلابی در مدت زمان بسیار اندک تصمیم گرفتند تا به این موضوع پرداخته و نسبت به توطئه‌های این کشور چه در زمان گذشته که از حدود 300 سال پیش در ایران سفارت داشته و چه در زمان حال دست به تولید اثر بزنند. عنوانی که برای این نمایشگاه انتخاب شد، شعاری بود که بعد از جنگ جهانی دوم در حدود 2 میلیون نسخه در قالب پوسترهایی چاپ شد تا در کشورهای مختلف پخش شود. «آسوده باش، من ملکه‌ام» شعاری استعماری است که به سیاست‌های سیاه انگلستان در خصوص تجاوز و پایمال کردن حقوق مردم سایر کشورها می‌پردازد.

مدیر مرکز هنرهای تجسمی در ادامه نشست خبری تاکید کرد: 17 هنرمند انقلابی ظرف چند روز نزدیک 40 اثر را از سراسر ایران برای ما ارسال کردند و ما موفق شدیم در تاریخ 21 خردادماه این نمایشگاه را دایر کرده و کتاب این نمایشگاه را نیز چاپ کنیم و در اختیار رسانه‌ها قرار دهیم. من از طریق توئیتر، سفیر انگلیس را نیز به این نمایشگاه دعوت کرده و چند نسخته از کتاب و دی وی دی کاریکاتور و کارتون‌های این نمایشگاه را نیز برای سفارت ارسال خواهیم کرد.

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه «آسوده باش، من ملکه‌ام» می‌توانند تا 5 تیرماه به گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به پل حافظ مراجعه کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۴
روباه مکار وحیله گر(انگلستان)
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵
سلام شما که عکس تولد ملکه انگلیس میگذارید جشن تولد بقیه هم بگذارد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار