آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۱۶۱۶
ملکی‌فر در نشست خبری:

۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به صندوق‌های پژوهش و فناوری ارائه شد / تصویب و ابلاغ فهرست ۴۰ نمایشگاه معتبر بین‌المللی؛ به زودی

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در حال حاضر ۲۶۹ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ترجیحی و ۹۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری به ۱۸ صندوق پژوهش و نوآوری داده شده.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سیاوش ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست خبری که ظهر امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد درباره چرخه تبدیل استارت آپ‌ها به شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: استارت آپ‌ها برای اینکه بتوانند به دانش بنیان تبدیل شوند یک چرخه عمل مشابه را طی می‌کنند و شاهد آن هستیم تعداد زیادی از آن‌ها توانسته اند به بازار بورس وارد شوند و صندوق نیز برای تقویت این استارت آپ‌ها تلاش می‌کند تا برنامه‌های حمایتی در نظر بگیرد و به ورود آن‌ها به بورس کمک کند.

ملکی فر ادامه داد: از بسته‌های حمایتی که ما برای این شرکت‌ها در نظر گرفته ایم و تامین منابع مالی آن انجام خواهد شد می‌توان به خدمات توانمندسازی استارت آپ‌ها اشاره کنیم که شامل تسهیلات کم بهره برای بازسازی فضا‌های استقرار و تامین سرمایه برای هسته‌های فناور موجود در شتاب دهنده‌ها هستند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه بسته‌های حمایتی برای استارت آپ‌ها در این صندوق وجود دارد، گفت: ما با همکاری صندوق‌های پژوهش و فناوری کمک می‌کنیم تا استارت آپ‌ها پس از یک دوره فعالیت شش ماهه از شتاب دهنده‌ها خارج شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۶۹ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ترجیحی و ۹۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری به ۱۸ صندوق پژوهش و نوآوری داده شده و در نظرداریم برنامه سرمایه گذاری برای صاحبان ایده در استارت آپ‌ها هم در نظر گرفته شود، استارت آپ‌ها می‌توانند با مراجعه به صندوق‌های پژوهش و فناوری بخشی از منابع مالی خود را تامین کنند.

ملکی فر با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان دارد، گفت: این برنامه شامل اعطای تسهیلات تا سقف ۷۰ درصد برای فضای رهن استقرار استارت آپ‌ها است و بدون بهره و وثیقه به مدت ۵ سال در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در نظر داریم تا تسهیلات بازسازی و آماده سازی فضای استقرار، تسهیلات خرید و مالکیت محل کار، تامین تجهیزات فنی مورد نیاز شتابدهی را با تسهیلات کم بهره و نرخ توجیحی فراهم کنیم.  یک سری سالن‌ها در اختیار صندوق نوآوری و شکوفایی قرار دارد و ما در نظر داریم این سالن‌ها به صورت رایگان و یا با تخفیف‌های بسیار زیاد در اختیار شتاب دهنده قرار گیرد تا بتوانند رویداد‌های شتاب دهی خود را در آنجا برگزار کنند.

وی در خصوص تامین سرمایه بذری و سرمایه گذاری خطرپذیر تصریح کرد: این تسهیلات از طریق تسهیلات قرض الحسنه ۴ درصدی به شتاب دهنده‌ها و هم سرمایه گذاری با کمک صندوق‌های پژوهش و فناوری اعطا خواهد شد. صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش دارد تا اکوسیستم نوآوری را توسعه دهد و در همین راستا به دنبال بازارسازی و شکل گیری بازار داخلی در این حوزه است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه برگزاری رویداد‌های و نشست‌های تبادل فناوری با حضور شرکت‌ها و صاحبان ایده و خریداران میسر است گفت: به زودی رویداد تبادل فناوری با حضور ۳۰۰ شرکت و استارت آپ حوزه فضایی با همکاری سازمان فضایی کشور برگزار خواهد شد.

وی در خصوص برگزاری نمایشگاه‌های دائمی محصولات ایرانی در سایر کشور‌ها نیز تصریح کرد: در حال حاضر در کشور‌های چین، آذربایجان و ترکیه نمایشگاه‌های دائمی محصولات دایر است و با توجه به اینکه کشور در شرایط تحریم قرار دارد ما تلاش می‌کنیم پایگاه‌های صادراتی محصولات و خدمات دانش بنیان کشور را در سایر کشور‌ها افزایش دهیم.

ملکی فر با بیان اینکه لازم است تا برای رشد و توسعه شرکت‌های فناور و دانش بنیان یک جریان سازی و تمرکز برای حل مسائل و چالش‌های راهبردی آن‌ها در نظر گرفته شود، افزود: خدمات مشاوره استاندارد‌ها و مجوزها، آموزش، رتبه بندی جوایز، حمایت از حفاظت از مالکیت فکری، بازاریابی و توسعه از جمله خدماتی هستند که ما در صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان ارایه می‌کنیم.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص برنامه‌ای آموزشی صندوق، ادامه داد: در حال حاضر بین ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه‌های اعزام مدیران شرکت‌های دانش بنیان به دوره‌های آموزشی داخلی و خارجی از طرف صندوق تامین می‌شود و ما تلاش می‌کنیم هزینه‌های مشاوره نیز برای این گروه‌ها در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: برای استانداردسازی برنامه‌هایی داریم که در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر یک لیست از ۱۵ استاندارد محصول و صادرات آماده شده و به درخواست شرکت‌ها اضافه می‌شود. این ۱۵ استاندارد شامل استاندارد‌های داخلی و صادرات می‌شود که برای دریافت استاندارد‌های محصولی تا سقف ۲۰ میلیون و استاندارد‌های صادراتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در نظرگرفته شده است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان تمایل دارند در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی به عنوان بازدیدکننده حضور داشته باشند و به همین منظور در نظر داریم تا سقف ۷۰ درصد هزینه‌های حضور در نمایشگاه‌های داخلی به این شرکت‌ها داده شود، همچنین اگر یک شرکت داخلی بخواهد در نمایشگاه‌های خارجی حضور یابد تا سقف ۶۰ میلیون تومان در سال به آن‌ها خدمات بلاعوض داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه لیستی از ۴۰ نمایشگاه معتبر آماده شده و به زودی تصویب و ابلاغ می‌شود، گفت: شرکت‌های ایرانی که برای بازاریابی و بازارسازی بخواهند به کشور‌های خارجی سفر کنند با شرط اینکه ۵ شرکت دانش بنیان در این هیئت حضور داشته باشد تحت حمایت صندوق قرار می‌گیرند.

ملکی فر خاطر نشان کرد: یکی از خدمات مهم صندوق نوآوری عارضه یابی کسب و کار است و شرکت‌های کوچک و نوپا نیازمند این خدمت هستند، به همین منظور یک کارگزاری در مرکز صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده و شرکت‌های نوپا می‌توانند به این کارگزاری مراجعه نمایند، زیرا این کارگزاری شبیه به یک پزشک خانواده است و می‌تواند از شروع تا تجاری سازی از این شرکت‌ها حمایت کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان یادآور شد: استاندارد CE به لیست خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه شده و شرکت‌ها برای دریافت آن می‌توانند تا سقف صد میلیون تومان حمایت مالی شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار