آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۱۸۲۲
رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد:

درس آشنایی با قرآن کریم تا آغاز سال تحصیلی جدید بازنگری می‌شود

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از بازنگری درس آشنایی با قرآن کریم به‌منظور تقویت آموزش و به‌روزرسانی این درس خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالمجید طالب‌تاش، رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد در حاشیه نخستین نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت گزینش مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با تأکید بر این مطلب که در هر نیمسال تحصیلی بیش از یک هزار کلاس درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی منعقد می‌شود، گفت: به‌منظور تقویت آموزش و به‌روزرسانی این درس، کتاب فعلی در حال بازنگری است که همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز مسئولیت بازنگری کتاب را برعهده گرفته‌اند و ان‌شاءالله تا آغاز سال تحصیلی جدید شاهد تغییر کتاب درسی خواهیم بود.

وی هدف از این نشست را هم‌فکری و تبادل نظر درباره شاخص‌های ارزیابی به‌منظور یکسان‌کردن معیار‌های اعطای مجوز به مدرسان بیان کرد.

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حدود ۹۰ نفر از اعضای هیئت گزینش مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم که مسئولیت مصاحبه با متقاضیان تدریس درس آشنایی با قرآن کریم را در ۲۶ استان کشور برعهده دارند در این کارگاه شرکت کرده‌اند که در ۲۴ ساعت کارگاهی و طی سه روز این جلسات برگزار می‌شود.

طالب‌تاش بر اهمیت درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مفتخر است که با هدف اهمیت‌دادن به آموزش قرآن کریم در دانشگاه هر یک از دانشجویان مقطع کارشناسی یک واحد درس آشنایی با قرآن کریم را در دو ساعت درسی می‌گذرانند که در زمینه روخوانی و روانخوانی قرائت قرآن و مفاهیم قرآنی آموزش می‌بینند.

وی اضافه کرد: این رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی پیوسته مورد توجّه و تکریم سایر مراکز آموزش عالی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها قرار داشته است.

نخستین کارگاه هم‌اندیشی هیأت‌های گزینش مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۹ خردادماه جاری در واحد مشهد برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار