آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۹۵۱
به همت پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی؛

نقش ذرات کوانتومی کربن در مسیر حسگر‌های دارویی و بیولوژیکی بررسی شد

پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در تازه‌ترین پژوهش خود نقش ذرات کوانتومی کربن در مسیر حسگر‌های دارویی و بیولوژیکی را بررسی کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی، در تازه‌ترین پژوهش خود نقش ذرات کوانتومی کربن در مسیر حسگر‌های دارویی و بیولوژیکی را بررسی کردند.

ذرات کوانتومی کربن دسته‌ای از نقاط کوانتومی (نانوساختار‌های صفربعدی) هستند که این نانومواد، خواص ویژه‌ای از جمله سطوح انرژی کوانتیده، خواص اپتیکی و الکتریکی قابل توجه دارند.

روش‌های سنتز متعددی برای ساخت ذرات کوانتومی کربن وجود دارد و این ساختار‌ها را می‌توان از پیش ماده‌های متعددی نظیر سیتریک اسید و گلوکز یا ساختار‌های بزرگ‌تر کربنی مثل گرافیت و دوده تهیه کرد اخیرا، ذرات کوانتومی کربن مانند نانوذرات کربن، نانودات‌های کربن و گرافن کاربرد‌های متعددی در زمینه‌های متفاوت نشان داده‌اند.

یکی از کاربرد‌های جالب و ارزشمند در الکتروآنالیز ترکیبات مختلف بیولوژیکی، زیست‌محیطی و دارویی است که باعث ظهور سنسور‌های بسیار حساسی برای این ترکیبات شده است و الکتروآنالیز، یک روش آسان و مقرون به صرفه است که قابلیت‌های اندازه‌گیری کمی و کیفی طیف گسترده‌ای از مواد را دارد.

نتایج حاصل از این تحقق که توسط ماندانا امیری، عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی در زمینه کاربرد‌های نانوذرات کوانتومی کربنی در حسگر‌های دارویی و آنالیز‌های شیمیایی صورت گرفته، در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تاثیر۴۰.۴۴ انتشار یافت.

وی در سال ۲۰۱۱ در کنفرانس آسیایی علوم و فناوری نانو که در کشور ژاپن برگزار شد برای تحقیقی در مورد ساخت حسگری برای رزورسینول با استفاده از نانوذرات کربن، جایزه محقق جوان کنفرانس را دریافت کرد و در سال ۲۰۱۵ به پاس تحقیقات خود در زمینه اصلاح نانوذرات کربن و استفاده از آن‌ها در ساخت حسگر‌های الکتروشیمیایی جایزه "راجر تیلور" را از گروه کربن بریتانیا که زیر شاخه‌ای از RSC و IOP می‌باشد به خود اختصاص داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار