کد خبر:۷۷۳۰۲۳
زمانی خبر داد

وام دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بیش از ۲ برابر می‌شود / حمایت مجمع خیرین از دانشجویان کم‌برخوردار

رئیس دانشگاه پیام‌نور با اشاره به اهمیت وام شهریه دانشجویی گفت: هفته آینده برای تسهیل وام شهریه دانشجویی با یک بانک جدید تفاهم‌نامه امضا خواهیم کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه پیام نور، رئیس دانشگاه پیام نور از تشکیل مجمع خیرین خبر داد و گفت: یکی از کار‌های خوب این دانشگاه تشکیل مجمع خیرین است که از دانشجویان بی بضاعت حمایت می‌کند. این موضوع در حالی است که دانشجویان دانشگاه پیام نور در سال گذشته حدود ۴۰۰ میلیارد تومان وام با کمترین کارمزد از بانک‌های طرف قرارداد دریافت کرده اند و در سال تحصیلی جدید نیز وام دانشجویی افزایش ۲ برابری خواهد داشت.

زمانی با تاکید بر لزوم رونق تولید در عرصه‌های دانشگاهی ادامه داد: اگرهمه دانشگاه‌ها معیار فعالیت وحرکت علمی خود را به مقوله رونق تولید اختصاص دهند به عقیده من نیمی از راه رسیدن به دانشگاه نسل سوم را پشت سر خواهند گذاشت چراکه نتایج عمده فعالیت‌های مراکز علمی و دانشگاه‌ها نه تنها برای خودشان بلکه برای عموم جامعه نیز ملموس خواهد بود.

رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به وجود ۴۹ هسته نوآور در ۱۰ مرکز نوآوری گفت: کیفیت و سرعت فعالیت‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه با عملکرد مطلوب ۲۲ مرکز رشد و ۱۲۰ هسته فناور و همچنین راه اندازی ۳۹ کارگاه آموزشی در ترویج کارآفرینی افزایش یافته است.

 زمانی ادامه داد: یکی از گام‌های مثبت دانشگاه پیام نور برای افزایش مهارت آموزی دانشجویان، انعقاد تفاهم نامه‌های مختلف و متنوع با نهاد‌هایی مانند: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران است.
 
وی در پایان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه پیام نور رسیدن به دانشگاه نسل سوم است، گفت: گام‌های خوبی را در حوزه‌های مهارتی، کارآفرینی و علمی و پژوهشی برداشته ایم که در آینده‌ای نزدیک نتایج آن می‌تواند در کمک به نیاز‌های اساسی کشور موثر باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار