کد خبر:۷۷۳۷۷۳
با هدف گسترش روابط علمی - پژوهشی؛

دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

دانشگاه علم و صنعت ایران و پلی‌تکنیک سلیمانیه عراق برای پذیرش مشترک دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و نیز سفر‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی دو دانشگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق تفاهم نامه همکاری امضاء کردند

به گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علم و صنعت، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه به امضاء واحدی، معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت و سوران معاون آموزشی دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه رسید.
 
در ابتدای نشست، واحدی معاون آموزشی دانشگاه گزارشی کوتاه از بازدید هیئت دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در سال گذشته و نیز برنامه‌های سفر هیئت عراقی در بازدید از دانشگاه علم و صنعت ایران ارائه داد.
 
وی گفت: پس از آماده شدن پیش نویس تفاهم نامه همکاری، دو طرف آماده امضاء آن هستند تا برای پذیرش مشترک دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و نیز سفر‌های علمی و پژوهشی اعضای هیئت علمی دو دانشگاه برنامه ریزی شود.
 
در ادامه، سوران معاون آموزشی دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه ضمن تشکر از مهمان نوازی طرف ایرانی، خواستار گسترش همکاری‌های دو طرف در زمینه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی شد.

در ادامه ذاکری رئیس دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به طرف عراقی از آمادگی کامل دانشگاه علم و صنعت ایران برای همکاری با دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه خبر داد و توانمندی‌های دانشگاه علم و صنعت ایران را در حوزه تحصیلات تکمیلی تشریح کرد.
 
وی با بیان اینکه تبادل دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی گام اول همکاری‌های دو طرف است؛ عنوان کرد: در آینده باید برای تبادل اعضای هیات علمی و فعالیت‌های گسترده‌تر علمی و پژوهشی اقدام کنیم.
 
امضای تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه و بازدید اعضای هیئت عراقی از برخی دانشکده‌های دانشگاه علم و صنعت ایران پایان بخش این نشست بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار