دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای بینالمللیسازی پژوهش و ترغیب محققان، به اعضای هیئت علمی این دانشگاه گرنتهای بینالمللی اعطا میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، احمد اسماعیل زاده، معاون پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از تعریف گرنتهای بینالمللی سازی در راستای بینالمللی سازی پژوهش و ترغیب محققان برای نخستین بار با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه خبر داد و گفت: این گرنتها در شورای پژوهشی دانشگاه به تصویب رسید.
وی با اشاره به اینکه گرنتهای بینالمللی سازی شامل انتشارات بینالملل، ثبت اختراع بینالمللی و موفقیت در تجاری سازی بینالمللی، جذب منابع خارجی برای انجام تحقیقات و جذب دانشجوی پسا دکتری بینالملل است، افزود: گرنت انتشارات بین الملل مختص اساتیدی است که ۶ مقاله بینالمللی نمایه شده در «ISI، PubMed یا Scopus» در طول سال میلادی قبل داشتهاند و حداقل در سه مقاله از این مقالات نویسنده اول یا مسئول باشند.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نحوه محاسبه امتیاز هر مقاله بینالمللی براساس دستورالعمل معاونت پژوهشی دانشگاه در خصوص گرنت هشت مقاله در یک سال برای اعضای هیئت علمی است و امتیاز مقالات بینالمللی به عنوان نویسنده اول یا مسئول باید حداقل یک باشد.
وی با بیان اینکه هر عضو هیئت علمی فقط یک بار میتواند تقاضای محاسبه امتیازات سال مربوطه را بدهد و محاسبه امتیاز گرنت مقالات بینالمللی سال قبل تا پایان سال بعد میلادی امکانپذیر خواهد بود، عنوان کرد: در مورد مقالاتی که از پایان نامه یا پروژه مشترک منتج شدهاند، امتیاز دو برابر منظور میشود.
اسماعیل زاده در تشریح شرایط اخذ گرنت ثبت اختراع بین المللی و موفقیت در تجاری سازی بینالمللی اظهار داشت: اساتیدی که موفق به ثبت اختراع بینالمللی در مراجع معتبر جهانی شده و این اختراعات به مرحله تجاری سازی رسیده باشد، امکان استفاده از این گرنت را خواهند داشت.
وی تاکید کرد: در ثبت این اختراعات، فرد باید به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی شده باشد.
معاون پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه اعضای هیئت علمی دانشگاه که طی یک سال اخیر منابع بین المللی را برای انجام پروژههای تحقیقاتی جذب کرده باشند، میتوانند از گرنت جذب منابع خارجی برای انجام تحقیقات استفاده کنند، یادآور شد: از تاریخ اخذ این گرنت نباید بیش از یکسال سپری شده باشد و گرنتهای اخذ شده برای ارائه مقالات در کنگرهها و همایشها شامل این ماده نمیشود.
وی بیان کرد: این در حالی است که پیشبینی گرنت جذب دانشجوی پسا دکترای بینالمللی برای اساتید دانشگاه نیز شده و شرط اصلی آن پذیرش دانشجویانی است که ملیت غیرایرانی داشته باشند و ایرانیان مقیم خارج از کشور که دارای تابعیت دوگانهاند، شامل این گرنت نخواهند شد.
اسماعیل زاده عنوان کرد: گرنت جذب دانشجوی پسادکترای بینالمللی در قالب حمایت معاونت بینالملل دانشگاه از پروژهای است که دانشجوی پسادکتری بینالملل بر روی آن کار خواهد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی علاقهمند به استفاده از گرنتهای بینالمللی میتوانند درخواست خود را همراه با مدارک مورد نیاز به معاونت پژوهشی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال کنند.