آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۳۰۴
فاطمی زاده در گفتگو با دانشجو:

تعمیرات ضروری خوابگاه‌های شریف از هفته آینده آغاز می‌شود / مهلت تخلیه خوابگاه‌ها تا پایان این هفته

معاون دانشجویی دانشگاه شریف گفت: تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های دانشگاه شریف از هفته آینده آغاز می‌شود.

تعمیرات ضروری خوابگاه‌های شریف از هفته آینده آغاز می‌شود / مهلت تخلیه خوابگاه‌ها تا پایان این هفته

فاطمی زاده، معاون دانشجویی دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های این دانشگاه گفت: تعمیرات ضروری خوابگاه‌ها پس از امتحانات دانشگاه آغاز و تعمیرات ضروری از قبیل، سیستم روشنایی، سرویس‌های بهداشتی و ... انجام خواهد شد. در صورتی که بودجه تجهیز خوابگاه‌ها تخصیص پیدا کند تجهیزاتی نیز خریداری خواهد شد.

وی افزود: برخی بلوک‌ها تخلیه خواهند شد که تعمیرات اساسی خواهند شد.

فاطمی زاده با اشاره به تامین بودجه گفت: بودجه از طریق صندوق رفاه تامین خواهد شد که از اجاره خوابگاه‌ها بوده است.

معاون دانشجویی دانشگاه شریف اضافه کرد: خوابگاه‌های دانشگاه در ایام تابستان باز هستند و برخی بلوک‌ها که نیاز به تعمیرات دارند تخلیه خواهند شد. تا پایان این هفته خوابگاه‌ها باید تخلیه شوند که بتوانیم کار تعمیرات را آغاز کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار