دکتر احمد رهدار هیأت علمی دانشگاه به مناسبت هشتمین سالگرد تاسیس سازمان اوج در خصوص فعالیت این سازمان هنری رسانه ای در سال های اخیر به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: در گذشته تفکراتی مطرح بود که به شکل کارشناسانه نیز از سوی افراد مختلف بیان می شد مبنی بر اینکه ظرفیت های محدودی در تبدیل مفاهیم انقلابی به قالب های مختلف هنری وجود دارد. این نظرات به گونه ای مطرح می کردند که گویی مفاهیم دینی و انقلابی را نمی توان به خوبی در عرصه هنر وارد کرد و از این مجرا آن ها را به تصویر کشید.
وی ادامه داد: ولی بچه های انقلابی سازمان اوج نشان دادند که در همین هنر موجود غربی می توان یک سری مفاهیم را رصد کرد از دید سایرین مغفول مانده است و در آنها قرابت های زیادی با ادبیات دینی و انقلابی فرهنگمان پیدا می شود.
حجت الاسلام رهدار در تکمیل سخنان خود به طرح مثالی پرداخت و گفت: در حوزه فیلم سازی در گذشته شاهد فیلم هایی بودیم که با زیست بوم فرهنگی کشورمان غریبه و بیگانه بودند ولی با ورود سازمان اوج به حوزه فیلم سازی احساس کردیم مسائلی در فیلم های آن مطرح می شود که بهتر می توانستیم با آنها ارتباط بگیریم و مفاهیم انقلابی و دینی در آنها خود را متجلی می کند.
این استاد دانشگاه به وجه دیگری از تأثیر سازمان اوج بر اتمسفر فرهنگی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: قبلاً یک نگرانی بزرگ ما این بود که حتی وقتی افراد متدین وارد حوزه هنر می شوند به مرور تفکر آنها و حتی شکل و قیافه آنها متفاوت با گذشته می شود. در توضیح این تغییر و تحول عده ای می گفتند فضای هنری به این شکل است.
رهدار افزود: اما اوج نشان داد که فعالان جبهه انقلاب فرنگی می توانند وارد حوزه هنر شوند ولی همچنان تفکر و ظاهر آنها متناسب با اعتقاداتشان باشد که این مسأله امروز به صورت واضح و عینی قابل رصد کردن است.
دکتر رهدار در پایان گفت: امروز با فعالیت 8 ساله سازمان اوج شاهدیم که به نوعی توازن میان جریان انقلابی و غیر انقلابی در عرصه هنر شکل گرفته است.