کد خبر:۷۷۵۳۱
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور خبر داد:

تشكيل 60 كانون هماهنگي دانش و صنعت تا پايان امسال

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اينكه در حال حاضر 36 كانون هماهنگي دانش و صنعت در كشور راه‌اندازي شده است، گفت: تا پايان امسال كانون‌هاي هماهنگي دانشگاه و صنعت به 60 كانون افزايش مي‌يابد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر نسرين سلطانخواه صبح امروز در نشست خبري در بنياد ملي نخبگان با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در سال 87، 14 كانون هماهنگي دانش و صنعت با همت معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور تشكيل شد كه اين كانون‌ها در سال 88 به 25 كانون رشد پيدا كرد.

وي خاطرنشان كرد: هدف اصلي از تشكيل كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت، پژوهش و بررسي حول موضوعات خاص با كمك استانداري‌ها، پژوهشكده‌ها و دانشگاه‌ها است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور اضافه كرد: در كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت، متخصصان در رشته‌هاي خاص براي رفع مشكلات صنايع متوسط تشكيل جلسه مي دهند.

سلطانخواه با بيان اينكه كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت در راستاي رفع مشكلات صنايع متوسط تشكيل شده است، افزود: اين كانون‌ها قادر خواهند بود توان توليد و صادرات در كالاهاي خاص را افزايش داده و دانش و فناوري را در كشور عملي كنند.

وي با بيان اينكه اين كانون‌ها حدود دو سال است كه در حال فعاليت هستند، گفت: مهم ترين هدف كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت استفاده از آخرين نوع دانش و فناوري با كمك پژوهشكده‌ها و دانشگاه‌ها است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با اشاره به همايش سراسري كانون‌هاي دانش و صنعت در روز پنجشنبه، 10 تيرماه تصريح كرد: اين همايش فرصت مناسبي براي تبادل اطلاعات و تجربيات ميان پژوهشگران و صاحبان صنايع است.

سلطانخواه با اشاره به استقبال وزارتخانه‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي از كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت افزود: در حال حاضر 14 تقاضا براي تشكيل كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت به معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور ارسال شده است.

وي خاطرنشان كرد: ايجاد ارتباط دانشگاه‌ها و صنعت در راستاي رفع نيازهاي صنعت و جامعه از مهمترين سياست‌هاي تدوين شده دولت‌هاي نهم و دهم بوده است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اينكه كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت بهترين مدل براي برنامه ريزي ارتباط دانشگاه و صنعت خواهند بود، افزود: در اين مدل، كالاهاي خاص طبق چارچوب و ضوابط مورد ارزيابي علمي و توليد صنعتي قرار مي گيرند.

سلطانخواه از راه اندازي چهار دفتر استاني بنياد ملي نخبگان در نيمه اول سال 88 خبر داد و گفت: در نيمه دوم سال 88 نيز سه دفتر استاني بنياد ملي نخبگان راه اندازي شد.

وي تصريح كرد: طبق برنامه ريزي‌هاي بنياد ملي نخبگان، 9 دفتر جديد استاني تا پايان امسال به بهره برداري مي رسد.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور بيان داشت: با راه اندازي اين 9 دفتر جديد، در مجموع تعداد دفاتر استاني بنياد ملي نخبگان به 16 دفتر افزايش مي يابد.

سلطانخواه اضافه كرد: طي چند روز آينده دفتر استاني بنياد ملي نخبگان در استان سمنان افتتاح مي شود و تا پايان امسال در شهرهاي رشت، ياسوج، بندرعباس، ايلام، گرگان، بيرجند و كرمانشاه اين دفاتر راه اندازي خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد: ديدار با نخبگان از برنامه‌هاي اين معاونت در سال جاري مي باشد كه اين نشست تا كنون در دانشگاه‌هاي تهران، شريف و علوم پزشكي برگزار شده است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار