رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، گفت: بر اساس پایش انجام شده، میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نانها است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون، افزود: در راستای برنامهریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت کاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیهای شامل نمک، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس، اشباع را در مواد غذایی صنعتی و سنتی اجرا میکند.
وی با اشاره به برنامههای کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت، ادامه داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نانها، نان بربری بیشترین مقدار نمک را داراست.
حسینی ادامه داد: البته با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در تولید این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانیها وارد میکند.
وی یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری میتواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.