کد خبر:۷۷۵۵۵۸

۳۰ زخمی در راهپیمایی حق بازگشت در نوار غزه

وزارت بهداشت نوار غزه روز جمعه اعلام کرد در حمله نظامیان صهیونیست به راهپیمایی این هفته غزه، ده‌ها فلسطینی زخمی شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت بهداشت نواز غزه جمعه (۱۴ تیر) اعلام کرد که ۳۰ نفر از اهالی این منطقه در حمله نظامیان صهیونیست به شصت و پنجمین راهپیمایی این منطقه زخمی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صفا، وزارت بهداشت غزه در بیانیه امروز خود اعلام کرد که از بین ۳۰ فلسطینی زخمی شده، ۱۶ تن از آن‌ها با گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شده‌اند.

بر اساس این بیانیه، حال تعدادی از این زخمی‌ها وخیم گزارش شده است.

نواز غزه از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) شاهد برگزاری «راهپیمایی‌های بزرگ حق بازگشت و شکست محاصره غزه» است. این راهپیمایی‌ها در پی اعتراض فلسطینیان به اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در به‌رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به این شهر فلسطینی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

بنا بر آمار وزارت بهداشت نوار غزه، از آغاز این راهپیمایی‌ها در طول مرز شرقی نوار غزه با فلسطین اشغالی بیش از ۳۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۷۳۳۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

راهپیمایی امروز فلسطینیان، در واکنش به نشست ضد فلسطینی بحرین که از آن به عنوان اولین گام اجرای طرح صلح ادعایی آمریکا یاد می‌شود، با شعار «با وحدتمان معامله قرن را ساقط می‌کنیم» برگزار شده است. شرکت کنندگان در این راهپیمایی تأکید کردند در برابر توطئه‌های آمریکایی و صهیونیستی علیه فلسطین و آرمان آن خواهند ایستاد و مقاومت خواهند کرد.

پایتخت بحرین روز‌های چهارم و پنجم تیر میزبان نشست کار گروه اقتصادی موسوم به «صلح از برای شکوفایی» بود. از این نشست به عنوان اولین گام برای اجرای معامله قرن آمریکا یاد می‌شود.

این طرح صلح ادعایی آمریکا که برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها از سوی دونالد ترامپ طراحی شده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشور‌های دیگر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار