کد خبر:۷۷۵۸۶۴
با تاکید بر برنامه‌محوری؛

برنامه راهبردی توسعه دانشگاه علم و فرهنگ ابلاغ شد

رییس دانشگاه علم و فرهنگ در نشستی با مدیران گروه‌های آموزشی برنامه راهبردی ۵ ساله توسعه این دانشگاه را ابلاغ کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگی، طی نشستی که با حضور معاونین آموزشی، پشتیبانی، پژوهشی، دانشجویی- فرهنگی، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی برگزار شد، سعید هاشمی رییس دانشگاه علم و فرهنگ بر برنامه محور بودن دانشگاه تاکید و برنامه راهبردی ۵ ساله توسعه دانشگاه را ابلاغ کرد.
 
هاشمی با یادآوری معضل اشتغال در کشور، اهمیت دانشگاه‌های کارآفرین را یادآور شد و افزود: در برنامه توسعه ابلاغ شده، رویکرد کارآفرینی دانشگاه لحاظ شده و از آن‌جا که دانشگاه علم و فرهنگ تلاش دارد نقش جدی‌تری در آموزش‌های نوین، ایجاد اشتغال و توسعه تکنولوژی ایفا کند، در این مسیر نیازمند نگاه برنامه محور است.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ همچنین تأسیس بنیاد کسب و کار را نیز در راستای عملیاتی کردن دانشگاه کارآفرین دانست و افزود: ارائه خدمات تخصصی، پژوهشی، تولیدی و خدماتی مرتبط با حوزه‌های مختلف دانشگاه از مهم‌ترین اهداف تأسیس این بنیاد است که امیدواریم به نوعی وحدت رویه در مراکز کسب و کار دانشگاه منجر شود.

وی افزود: نگاه برنامه‌ای به توسعه دانشگاه و تحقق اهداف بزرگ نیازمند مشارکت منابع انسانی پرتلاش با افق دید وسیع است و در این راستا بهره‌مندی از استادان مدعو باتجربه، ارتقای کیفی اساتید، پاسخگو بودن به دانشجویان، راهنمایی مناسب دانشجویان، توجه به مسائل فرهنگی و مشارکت بیش از پیش اعضای هیأت علمی در فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه از مهم‌ترین انتظارات است.

هاشمی بر اهمیت جذب پروژه‌های ملی با همکاری جهاد دانشگاهی تاکید کرد و گفت: در راستای تسهیل این فرآیند ۱۰ ساعت موظفی پژوهشی برای اعضای هیأت علمی در نظر گرفته شده و همچنین ارائه گرنت پژوهشی به اعضای هیأت علمی دانشگاه از مهرماه ۱۳۹۸ نیز در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است، در این نشست از اهدایی، مدیر سنجش و نظارت تقدیر شد و مدیران گروه‌ها مباحث مورد نظر خود را در حضور رئیس و معاونین دانشگاه به صورت پرسش و پاسخ مطرح کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار