مسئول دوره اسلام ناب گفت: در دوره تربیتی «اسلام ناب» دانشجویان با اندیشههای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، حکمت، فطرت و جهان بینی امام خمینی (ره) آشنا میشوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام تجریشی، مسئول دوره اسلام ناب در مراسم افتتاحیه دوره دانشجویی اسلام ناب که در اردوگاه سیدالشهدا علیه السلام آبعلی برگزار شد، گفت: این دوره، دوره دانشجویان و طلبههای گام دوم انقلاب و بچههای مکتب امام است.
وی با بیان اینکه دوره اسلام ناب در بخش دانشجویی، طلبه، بین الملل و دانش آموزی برگزار میشود، تصریح کرد: در این دوره مجموها ۱۲۰۰ نفر شامل ۷۰۰ نفر دانشجو پسر، ۱۵۰ نفر طلبه، ۳۰۰ نفر دانشجوی دختر و ۵۰ نفر دانشجوی بین الملل و ۳۰ نفر از دانش آموزانی که برای ورود به دانشگاه آماده میشوند، شرکت کرده اند.
تجریشی با بیان اینکه در بخش بین الملل دانشجویانی از کشورهای عراق، بحرین و یمن در دوره اسلام ناب شرکت کرده اند، افزود: در این دوره دانشجویان با اندیشههای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، حکمت، فطرت و جهان بینی امام خمینی (ره)، اندیشههای سیاسی و اجتماعی امام خمینی و طرح راهبردی انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب آشنا میشوند. همچنین در کنار این مسائل به منابع اصلی دین که قرآن و نهج البلاغه هستند پرداخته میشود تا دانشجویان بفهمند اندیشههای امام برگرفته از این منابع هستند و اسلام ناب برگرفته از این منابع است.
مسئول دوره اسلام ناب تصریح کرد: دوره اسلام ناب از ۱۸ تیر تا یکم مرداد ویژه دانشجویان پسر برگزار میشود، دوران دختران نیز از ۲۳ تیر تا یکم مرداد برگزار خواهد شد.
وی گفت: دوره اسلام ناب به همت حوزه علمیه و عملیه نهضت و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و بسیج دانشجویی برگزار میشود.
تجریشی با بیان اینکه اولین دوره اسلام ناب در سال ۹۵ با حضور یکصد نفر شرکت کننده برگزار شد، گفت: تعداد شرکت کنندگان دوره اسلام ناب در سال ۹۸ به ۱۲۰۰ نفر افزایش یافته است.
مسئول دوره اسلام ناب بیان کرد: در بخش دانشجویی مخاطبان اصلی دوره اسلام ناب فعالین تشکلهای دانشجویی هستند. در این دوره دانشجویان با نرم افزار فکری امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب آشنا میشوند تا در راستای فعالیتهای انقلابی حرکت کنند.
همچنین در این مراسم همسر شهید صیاح طاهری، از شهدای مدافع حرم گفت: شهید صیاح طرز فکر جهانی داشت و به مانند امام خمینی بین المللی فکر میکرد.
وی با بیان اینکه شهید صیاح در تمام مدت هشت سال دفاع مقدس در جبهههای جنگ بود، تصریح کرد: او چهار بار مجروح و یک بار هم شیمیایی شد در زمان جنگ ما دو فرزند داشتیم که وقتی شهید صیاح در جبهه بود من سختیهای زیادی کشیدم در هر حال وقتی که جنگ به پایان رسید احساس من این بود که زندگی راحتی را شروع خواهیم کرد، اما شهید صیاح برخلاف خیلی از مسئولان که جوانان را به تجمل گرایی و تشریفات سوق میدادند به این سمت نرفت و او آنچه را که امام میگفت: به عنوان یک تکلیف پیگیری کرد.
وی تصریح کرد: شهید صیاح پس از جنگ در راستای حفظ روحیه مقاومت تلاش میکرد به گونهای که در این راستا علاوه بر هفت دوره جشنواره دانش آموزی مسابقات کتابخوانی را برای معلمان برگزار میکرد در واقع او هر کاری را برای انتقال روحیه مقاومت انجام میداد، چون معتقد بود دشمن بیکار ننشسته و برای سلایق مختلف برنامه ریزی کرده است.
وی با اشاره به اینکه شهید صیاح در کنار رزمندگان حزب الله به آموزش رزمندگان میپرداخت، تصریح کرد: زمانی که جنگ سوریه شروع شد قرار بود که هر دو پای شهید صیاح عمل جراحی شود با این وجود اگرچه من مخالف بودم، اما او اصرار داشت که به سوریه برود.
وی با بیان اینکه سلاح شهید صیاح در عرصه فرهنگی، هنری، نظامی و مذهبی بود و او در این حوزه فعالیت میکرد، گفت: او تلاش کرد تا مسیر را باز کند تا ما این پرچم را به دست امام زمان بدهیم.