آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۶۵۳
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور:

بسیج سازندگی وارد مرحله ساخت منزل برای سل‌زدگان شده است

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در بازدید از فعالیت جهادی سپاه قدس گیلان درمناطق سیل‌زده استان گلستان بازدید کرد و گفت: بسیج سازندگی اکنون وارد مرحله ساخت منزل برای سل‌زدگان شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی از روند فعالیت‌های جهادی سپاه قدس گیلان در استان گلستان بازدید کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور از فعالیت‌های جهادی سپاه قدس گیلان در راستای ساخت منازل سیل زدگان استان گلستان بازدید کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی از روند ساخت و ساز و تعمیر منازل سیل زده استان گلستان در گمیشان، خواجه نفس و آق قلا بازدید کرد.

در جلسه قرارگاه سازندگی سلمان فارسی سپاه نینوا در آق قلا از سر گروه‌های جهادی فعال در حوزه سیل تجلیل شد.

زهرایی در این جلسه گفت: در مرحله اول سیل گروه‌های جهادی و همه دستگاه‌ها انجام وظیفه کردند و مرحله اول به پایان رسیده است و وارد مرحله دوم ساخت و ساز و تعمیر شده ایم؛ که باید از همه ظرفیت گروه جهادی استفاده کرد.

در این جلسه نیز سرگروه‌های جهادی نقطه نظرات خود را جهت تسریع در روند بازسازی‌ها با مسئول سازمان بسیج سازندگی در میان گذاشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار