کد خبر:۷۷۸۲۷۴
افضلی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

محصولات کشاورزی می‌تواند جایگزین نفت باشد/ با برنامه ریزی دقیق دانه‌های روغنی به خودکفایی می‌رسد

عضو کمیسیون کشاورزی گفت: باید بپذیریم که اگر از نفت دست بکشیم و کشاورزی را تقویت کنیم این حوزه می تواند تاثیر بسیار زیادی بر اقتصاد کشور بگذارد؛ بنابراین توجه در این حوزه از الزامات امروزه کشور است.

محصولات کشاورزی می‌تواند جایگزین مناسبی برای نفت در اقتصاد کشور باشد/ دانه‌های روغنی با یک برنامه ریزی دقیق به خودکفایی می‌رسد

نظر افضلی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نوسان قیمت محصولات کشاورزی اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه اعلام کردیم که باید سیاست‌های کشاورزی مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا با یک برنامه ریزیِ زمان دار، عملکرد موفقیت آمیزی در این حوزه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید الگوی کشت هر منطقه از استان‌های ایران مشخص شود، افزود: باید بر روی کشت هر منطقه به صورت ویژه کار شود. ما یک کشور چهار فصل هستیم به طوری که در فصل گرما در یک منطقه سردسیر شاهد یخبندان هستیم و می توانیم میوه‌های متناسب با فصل سرما کشت کنیم بنابراین با یک الگوی کشت صحیح در سطح کلان کشور می توانیم سطح کیفی و کمی تولیدات کشاورزی خود را افزایش دهیم.

افضلی تصریح کرد: با این برنامه ریزی و مشخص شدن سطح تولیدات، از نوسانات قیمت جلوگیری می‌شود و از سوی دیگر می‌توانیم وابستگی‌هایی که در بعضی محصولات کشاورزی به خارج از کشور داریم، رهایی یابیم.

عضو کمیسیون کشاورزی بیان کرد: در حال حاضر در برخی محصولات دانه‌های روغنی وابستگی زیادی به خارج از کشور داریم که با یک برنامه ریزی دقیق می‌توانیم این وابستگی را کاهش دهیم. همان طور که  توانستیم با برنامه ریزی و مدیریت دقیق میزان تولید گندم را افزایش دهیم و به خودکفایی در این محصول برسیم. 

وی در پایان با بیان اینکه ایران از پتانسیل بالایی در حوزه کشاورزی برخوردار است، خاطرنشان کرد: باید بپذیریم که اگر از نفت دست بکشیم و کشاورزی را تقویت کنیم این حوزه می تواند تاثیر بسیار زیادی بر اقتصاد کشور بگذارد؛ بنابراین توجه در این حوزه از الزامات امروزه کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار